Takie radyjko znalazłem w komisie modelarskim i zastanawiam czy by sobie nie zażyczyć na gwiazdkę od rodziców . Stan b.dobry kompletne za 120zł opłaca się Warto żyć ascetycznie przez 2 miesiące , żeby uzbierać na nie (rodzice dołożą jedynie 40-60zł)
Proszę pomóżcie .
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz, 23 października 2005, 15:26 przez ...:::SQL:::..., łącznie zmieniany 1 raz.
...:::SQL:::... pisze:Takie radyjko znalazłem w komisie modelarskim i zastanawiam czy by sobie nie zażyczyć na gwiazdkę od rodziców . Stan b.dobry kompletne za 120zł opłaca się :?: Warto żyć ascetycznie przez 2 miesiące , żeby uzbierać na nie (rodzice dołożą jedynie 40-60zł) :?:
Na pewno dobrze napisałeś typ? Philipsów zaczynających się na AS w zasadzie nie było, takiego o numerze 401 też nie mogę znaleźć.
tszczesn pisze:
Na pewno dobrze napisałeś typ? Philipsów zaczynających się na AS w zasadzie nie było, takiego o numerze 401 też nie mogę znaleźć.
To może być coś z lat 50 lub nawet 60. Samego AS401 (oprócz wieży HiFi) nie znalazłem, znalazłem BS401 i BF401. Przy okazji znalazłem coś oryginalnego (załącznik) - Philips 4180 vel Prosiaczek:P Prawda, że słodki?:P
OTLamp pisze: Przy okazji znalazłem coś oryginalnego (załącznik) - Philips 4180 vel Prosiaczek:P Prawda, że słodki?:P
To nie jest żaden prosiaczek tylko dodatkowy obwód strojony wpinany pomiędzy anteną a radiem - poprawia znacznie selektywność odbiorników klasy 'Volksempfanger'.
tszczesn pisze:
To nie jest żaden prosiaczek tylko dodatkowy obwód strojony wpinany pomiędzy anteną a radiem - poprawia znacznie selektywność odbiorników klasy 'Volksempfanger'.
To to ja wiem, sam wygląd po prostu skojarzył mi się z prosiaczkiem.
Na tylniej ściance pisze Typ AS 401 . Może przy wpisywaniu do komurki pomyliłem się i powino być BS tego nie jestem pewien bo w komurce mam zapisane AS . Jutro pojadę zobaczyć jeszcze raz . A co powiecie o modelu BS 401 A Warto