Naprawdę straszliwe

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Zaraz tam dalekodark_one pisze:W sprawie języka C to nie posuwałbym się aż tak daleko
Uśmiejesz się, ale mają rację, bo RPN to wynalazek... Australijskidark_one pisze:Amerykanie wyjątkowo niechętnie przyznają, że RPN to polski wynalazek
Powyżej jedna z nich ?dark_one pisze: Nierzadkie są żałosne dyskusje typu polemik z nazwą metody bądź insynuacje na temat jej autorstwa (sic!)
Ano... Ale teraz jest zabawnie, przy obecnej "świadomości narodowej"dark_one pisze:ech czasy kiedy Podkarpacie błyszczało na cały kraj.
Gdzieś po drodze zgubiła się odpowiedzialność ... zupełnie jak ten nieszczęsny róg.MarekSCO pisze:Ano... Ale teraz jest zabawnie, przy obecnej "świadomości narodowej"
Ten rezolutny humorysta nie przewidział że Odwrotnej Notacji Polskiej nie wymyślili PolacyProblem smutny tkwi w tym, że nam naprawdę potrzeba zwycięstwa na łuku Kurskim, żeby
poczuć dumę z osiągnięć naszych rodaków, której świat nam i bez tego zazdrości
A jednym z narzędzi do tego celu w języku C jest... RNPdark-one pisze:Wracając do C - nie pozwolili tego eksportować z racji sposobu wykorzystania stosu przez ten język i jego kompilatory,
Pytanie jest piekielnie trudne z jednego zasadniczego powodu...dark-one pisze:Wracając do tematu - pytanie jest nieco podchwytliwe ...
... chyba centrale brytyjskiej propagandy.akordeonista pisze:Turingowi postawiono ultimatum: więzienie lub... kastracja! Kraj o najstarszej demokracji - tak mówią.
Anofugasi pisze:(...) ach te wesołe nazwy w rodzaju Company of Royal Adventurers
Napis na tablicy ma następującą treść:MarekSCO pisze:fugasi
Nie znam angielskiego za dobrze... Ale tam jest chyba napisane...
"Żył, był leczony i umarł tutaj"![]()
Kim był rzeczony Knox, poza tym, że idiotą ?Powtarzał wciąż że to wszystko zostało ściągnięte,że tego sami nie rozpracowali,że ściągneli to lata temu ,że musieli to kupić lub ukraść....!!!!!.
Przepraszam, nie załapałem żartu.MarekSCO pisze: Oczywiście żartowałem troszkę z tą nikłą znajomością angielskiego
Dzięki temu mogłem przekornie doszukać się tego "był leczony"
Ale bardzo dobrze, że przetłumaczyłeś![]()
Tak, uprawiali trzcinę cukrową na górnym pokładzie. Na dolnych trzcinę uprawiali murzyni, bo tam ciemno i ładniej się komponowało kolorystycznie.MarekSCO pisze: Z tego co mi się w pamięci kołacze, to Irlandczycy byli nadal wykorzystywani jako
niewolnicy, z tym, ze na statkach kompanii w charakterze załogi