Nie muli bo są małe pojemności miedzy stopniowe użyte,
wszyscy są przyzwyczajeni do standardowego schematu - do małych pojemności w katodach i dużych miedzy stopniami a przecież można zrobić i odwrotnie
z zasady wszystkie kondensatory do masy stosuje się w jednym celu - ograniczenia pasma od góry, ten 33p ma wyeliminować pasmo ponad akustyczne i nie wpływa na użyteczne pasmo, 100p przy korektorze przycina pasmo powyżej 5 kHz niekorzystne dla gitary
Sorry ale jakoś nie czuje związku pojemności w katodach do wzbudzania się
piski we wzmacniaczu powstają na skutek wzajemnych niekorzystnych pojemności/indukcyjności miedzy elementami, mogą to być np źle ułożone kable, wykorzystanie ekranu przewodu sygnałowego jako połączenie masy itd, powstaje wtedy dodatnie sprzężenie zwrotne, a częstotliwość zależna jest od tych pojemności/indukcyjności. Częstym powodem pisku jest też wykorzystanie nieodpowiednich połówek triody w torze wzmacniacza, np mając 2 duotriody w 4 stopniowym przedwzmacniaczu można je różnorodnie obłożyć 1,2,3,4 lub 1,3,2,4 itd
Kolega "Razor89" pięknie wskazał podobieństwo układu do "Peavey Classic 30", ja wzorowałem się na "Bugera V22" które wybitnie jest z zerznięte z Peavey'a
zainteresowanych brzmieniem odsyłam do YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=kdN1Q_XQMdo
Bugera V22 którą zrobiłem i ten 5 watowiec brzmi bardzo podobnie.