Jak przechowywać lampy?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Jak przechowywać lampy?
Witam.
Interesuje mnie w jaki sposób bezpiecznie przechowywać lampy.Chodzi mi o takie rozwiązanie,żeby można było bezpiecznie sobie je wybierać i odkładać.Aktualnie mam zebrane ok 20sz(tych których używam)na styropianie o gr 2cm,ale trochę jest to nie wygodne i kruszą się z niego kulki.Pewnie fajnie jest mieć kartonowe pudełko z przegródkami,ale niestety nie posiadam takiego,a kleić też mi się nie bardzo chce.Mam na myśli lampy novalowe.
Pozdrawiam.
Interesuje mnie w jaki sposób bezpiecznie przechowywać lampy.Chodzi mi o takie rozwiązanie,żeby można było bezpiecznie sobie je wybierać i odkładać.Aktualnie mam zebrane ok 20sz(tych których używam)na styropianie o gr 2cm,ale trochę jest to nie wygodne i kruszą się z niego kulki.Pewnie fajnie jest mieć kartonowe pudełko z przegródkami,ale niestety nie posiadam takiego,a kleić też mi się nie bardzo chce.Mam na myśli lampy novalowe.
Pozdrawiam.
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: Jak przechowywać lampy?
Pudełka pocztowe są niezłe, do tego mają spójne rozmiary, więc łatwo jest jest ustawiać w stosach.Marek 190 pisze:Interesuje mnie w jaki sposób bezpiecznie przechowywać lampy.Chodzi mi o takie rozwiązanie,żeby można było bezpiecznie sobie je wybierać i odkładać.Aktualnie mam zebrane ok 20sz(tych których używam)na styropianie o gr 2cm,ale trochę jest to nie wygodne i kruszą się z niego kulki.Pewnie fajnie jest mieć kartonowe pudełko z przegródkami,ale niestety nie posiadam takiego,a kleić też mi się nie bardzo chce.Mam na myśli lampy novalowe.
-
- 250...374 postów
Witam.
W marketach wykładają na półki np. tubki z różnymi chemikaliami a pudełka z przegródkami lądują na makulaturę.
Poprosić i jest za free.
W marketach wykładają na półki np. tubki z różnymi chemikaliami a pudełka z przegródkami lądują na makulaturę.
Poprosić i jest za free.
Witam !
Chyba dla najbardziej nowoczesnych ludzi otworzyły się teraz wspaniałe perspektywy w zakresie wykonawstwa różnego rodzaju przedmiotów codziennego użytku.
Można wydrukować przedmiotowe pudełko do przechowywania lamp na drukarce przestrzennej czy jak się ona tam nazywa.
Ja natomiast pozostanę przy tradycyjnej metodzie samodzielnego wykonywania pudełek z przegródkami z tektury.
Pozdrawiam ed_net.
Chyba dla najbardziej nowoczesnych ludzi otworzyły się teraz wspaniałe perspektywy w zakresie wykonawstwa różnego rodzaju przedmiotów codziennego użytku.
Można wydrukować przedmiotowe pudełko do przechowywania lamp na drukarce przestrzennej czy jak się ona tam nazywa.
Ja natomiast pozostanę przy tradycyjnej metodzie samodzielnego wykonywania pudełek z przegródkami z tektury.
Pozdrawiam ed_net.
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Ciekawe, dlaczego ten pomysł skojarzył mi się z ubiegłorocznym newsem o rozstrzelaniu na rozkaz Kim Dzong Una popadłego w niełaskę generała za pomocą artylerii...ed_net pisze:Można wydrukować przedmiotowe pudełko do przechowywania lamp na drukarce przestrzennej czy jak się ona tam nazywa.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- 1250...1874 posty
"A świstak zawija je w papierki..."
-
- 3125...6249 postów
Bo łatwiej wcelować, zabija na śmierć i nie ma reklamacji.Thereminator pisze:ozstrzelaniu na rozkaz Kim Dzong Una popadłego w niełaskę generała za pomocą artylerii...