Karty katalogowe kondensatorów MIFLEX

Elektronika retro

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
Wojtek
625...1249 postów
625...1249 postów

Karty katalogowe kondensatorów MIFLEX

Post autor: Wojtek »

Poszukuję kart katalogowych kondensatorów KSF, KSE, MKSE itp produkowanych niegdyś przez firmę MIFLEX.
Wojtek
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Re: Karty katalogowe kondensatorów MIFLEX

Post autor: tszczesn »

Wojtek pisze:Poszukuję kart katalogowych kondensatorów KSF, KSE, MKSE itp produkowanych niegdyś przez firmę MIFLEX.
A co potrzebujesz? Bo mam to w papierowej książce i mogę odpowiednie części przepisać/zeskanować.
Awatar użytkownika
Wojtek
625...1249 postów
625...1249 postów

Dzięki za odzew. Moje potrzeby wynikają z chęci gromadzenia w formie papierowej lub elektronicznej danych technicznych różnych starych nie produkowanych już w Polsce podzespołów m. in. również kondensatorów firmy MIFLEX. Próbowałem to znaleźć w internecie ale mi się nie udało, napisałem do MIFLEXu ale jeszcze bez odzewu. Chodzi o typowe dane czyli parametry elektryczne jak i mechaniczne (wymiary obudowy itp). A w jakiej książce takie karty katalogowe masz?
Wojtek
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Post autor: tszczesn »

Wojtek pisze:Dzięki za odzew. Moje potrzeby wynikają z chęci gromadzenia w formie papierowej lub elektronicznej danych technicznych różnych starych nie produkowanych już w Polsce podzespołów m. in. również kondensatorów firmy MIFLEX. Próbowałem to znaleźć w internecie ale mi się nie udało, napisałem do MIFLEXu ale jeszcze bez odzewu. Chodzi o typowe dane czyli parametry elektryczne jak i mechaniczne (wymiary obudowy itp). A w jakiej książce takie karty katalogowe masz?
Taka gruba kniga 'Podzespoły elektroniczne. Elementy bierne. Poradnik' i jakaś cieńsza książka, nie pamiętam przez kogo wydana, nabyta chyba ze 20 lat temu na Kolejowej. Teraz jestem w pracy to nie mam jak podejrzeć.
Zibi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: Zibi »

31376501200KS.jpg
Borczyński J. i inni "Podzespoły elektroniczne. Elementy bierne."
Załączniki
skanowanie0019u.jpg
skanowanie0020h.jpg
skanowanie0022n.jpg
Ostatnio zmieniony ndz, 2 czerwca 2013, 15:39 przez Zibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wojtek
625...1249 postów
625...1249 postów

Dzięki za informację.
Wojtek
ODPOWIEDZ