Karty katalogowe kondensatorów MIFLEX
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Karty katalogowe kondensatorów MIFLEX
Poszukuję kart katalogowych kondensatorów KSF, KSE, MKSE itp produkowanych niegdyś przez firmę MIFLEX.
Wojtek
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: Karty katalogowe kondensatorów MIFLEX
A co potrzebujesz? Bo mam to w papierowej książce i mogę odpowiednie części przepisać/zeskanować.Wojtek pisze:Poszukuję kart katalogowych kondensatorów KSF, KSE, MKSE itp produkowanych niegdyś przez firmę MIFLEX.
Dzięki za odzew. Moje potrzeby wynikają z chęci gromadzenia w formie papierowej lub elektronicznej danych technicznych różnych starych nie produkowanych już w Polsce podzespołów m. in. również kondensatorów firmy MIFLEX. Próbowałem to znaleźć w internecie ale mi się nie udało, napisałem do MIFLEXu ale jeszcze bez odzewu. Chodzi o typowe dane czyli parametry elektryczne jak i mechaniczne (wymiary obudowy itp). A w jakiej książce takie karty katalogowe masz?
Wojtek
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Taka gruba kniga 'Podzespoły elektroniczne. Elementy bierne. Poradnik' i jakaś cieńsza książka, nie pamiętam przez kogo wydana, nabyta chyba ze 20 lat temu na Kolejowej. Teraz jestem w pracy to nie mam jak podejrzeć.Wojtek pisze:Dzięki za odzew. Moje potrzeby wynikają z chęci gromadzenia w formie papierowej lub elektronicznej danych technicznych różnych starych nie produkowanych już w Polsce podzespołów m. in. również kondensatorów firmy MIFLEX. Próbowałem to znaleźć w internecie ale mi się nie udało, napisałem do MIFLEXu ale jeszcze bez odzewu. Chodzi o typowe dane czyli parametry elektryczne jak i mechaniczne (wymiary obudowy itp). A w jakiej książce takie karty katalogowe masz?
Borczyński J. i inni "Podzespoły elektroniczne. Elementy bierne."
Ostatnio zmieniony ndz, 2 czerwca 2013, 15:39 przez Zibi, łącznie zmieniany 1 raz.