Unikatowe radio lampowe ATM Turysta
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 1250...1874 posty
Re: Unikatowe radio lampowe ATM Turysta
W linku od kol. Zbieracza głośnik nie jest oryginalny.
- Valdi5
- 1250...1874 posty
Racja
Poszukuję radia lub szczątki:
-polskie do 45r.,
-cewki do Echo 121Z
-skala do Telef. T4
-gałki do Telef. T6z
majorlwp@onet.eu
-polskie do 45r.,
-cewki do Echo 121Z
-skala do Telef. T4
-gałki do Telef. T6z
majorlwp@onet.eu
frycz pisze:mrice pisze: Mogłeś się kolego choć zapytać o użycie tych zdjęć. Średnio mi się widzi, by było z nickiem allegro mojej żony, prosił bym o ich usunięcie.
Nie mniej świnia nie będę, rozumiem, że mogą być komuś przydatne w przyszłości a niełatwo o takowe, więc udostępnię je w wersji "z aparatu" ale proszę o skasowanie tych ściągniętych z allegro
Publicznie przepraszam iż nieświadomie naruszyłem ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 r. Dz.U. 1994 Nr 24 poz. 83
Chciałem dobrze bo w takim stanie się Turysty nie spotyka, ale oczywiście nie może to być żadnym dla mnie usprawiedliwieniem. Mam świadomość że przez ten karygodny wybryk, nazwijmy go po imieniu; zuchwałą kradzież, stoję teraz w jednym szeregu ze złodziejami antybiotyków generycznych z RPA , Tajwańskimi podrabiaczami na masową skalę toreb z logo Gucci i Chińskimi rozlewniami fałszywych perfum z logo Hugo Boss. Tak to jest. Człowiek jest niby prawym obywatelem, płaci podatki - a wystarczy jeden nieprzemyślany ruch i ląduje na marginesie życia społecznego, razem z sutenerami i przemytnikami.
Nie umiem niestety wykasować fotek, więc proszę Admina o zamknięcie tematu w koszu...
Dobra, dobra, dajmy sobie spokój kolego z tymi ustawami, nie zamierzam o to awantury robić. Zdjęcia chetnie udostępnie, bo wiem jak to czasami potrafi być przydatne, tylko naprawdę wolał bym bez tego loginu allegro. Tylko o to mi chodziło. Nie ma potrzeby byś się kajał do niebios, ani by admin temat usuwał.
Dołączam fotki postu prosto z aparatu i mam prośbę, by administrator podmienił je w pierwszym poście tego tematu.
Nie tyle groźny radziecki czołg, co jego pijana załoga.
- Tomek Janiszewski
- 3125...6249 postów
Ale za to jaki archaiczny prostownik selenowy!Valdi5 pisze:w miejscu gdzie powinien być pojemnik na baterie , jakieś trafi i elektrolit.

-
- 3125...6249 postów
A może to jeszcze jest kuprytowy??
-
- 2 posty
Witam wszystkich ,wlasnie co niektorzy beda mieli wkrotce szanse byc posiadaczem Turysty w oryginalnym stanie i super wizualnym,praktycznie jak z fabryki, także szykowac żony na wydatek ,albo najlepiej nic im nie mowic.Myślę że szybko taka okazja sie nie powtorzy .