Potrzebuję pomocy z okolic Warszawy

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Potrzebuję pomocy z okolic Warszawy

Post autor: Marcin K. »

Cześć! Jest taka sprawa, poszukuję osoby z Warszawy lub okolic niedalekich, która byłaby w stanie odebrać i przechować na jakiś czas cztery (4) sztuki odbiorników telewizji czarno-białej z Milanówka... Ów odbiorniki to: Lazuryt (pierwszy), Alga, Opal 2 oraz Rubin 106. Będzie to kwestia tylko odbioru i przechowania gdyż sprawy finansowe załatwię ja.
Koszt przejazdu tam i z powrotem do osoby, która będzie w stanie mi pomóc, również będzie miała odzwierciedlenie w złotówkach jeśli ktoś sobie zażyczy :)
Oczekuję odpowiedzi (pozytywnej bądź opierniczającej za zawracanie d..py i zajmowanie miejsca na forum).
Pozdrawiam!
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
Awatar użytkownika
Alek
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Re: Potrzebuję pomocy z okolic Warszawy

Post autor: Alek »

:arrow: Marcin K.

Najpierw zrobimy krótką lekcję z gramatyki języka ojczystego:
Liczba pojedyncza: ów odbiornik
Liczba mnoga: owe odbiorniki
Pamiętaj o tym, bo to jest ważne.

Następnie omówimy sprawę przechowania i transportu. Przechowanie nie sprawia póki co wiele trudności, jakkolwiek nie gwarantuję pomieszczenia ogrzewanego do tego celu. Z transportem jest nieco gorzej, bo nic mnie na razie do Milanówka nie ciągnie.
Awatar użytkownika
Ukaniu
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Ukaniu »

Ja mogę zabrać ale nie mam gdzie trzymać, jedyne miejsce gdzie jeszcze jest miejsce bez wnoszenia na strych przed dywany ;-) to sucha altana z węglem, grabiami, taczką i kubłem śmieciowym, miejsce będzie do czasu kiedy nie kupię znów węgla na następny rok czyli do kwietnia. Z altaną jak to z altaną.
A co by się stało gdyby rdzeń zastąpić drewnem?
Nic! - zupełnie? - tak! gdyby uzwojenie zastąpić sznurkiem!
ŁDŁ Elektronika http://www.ldl-elektronika.pl
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Dziękuję Wam serdecznie Panowie, Heniu (Cirrostrato) zaoferował się, że zabierze sprzęt i przechowa jakiś czas. Jeszcze raz dziękuję za propozycje pomocy utaj oraz na PW.
PS. Veturilo, już się nauczyłem pisowni słowa ÓW, nigdy nie byłem orłem z języka ojczystego...
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

Melduję wykonanie zadania, przy okazji raportuję, że ilość dziur w asfalcie na drodze do celu (takich ,,poważnych'', drobnica do pominięcia..) nie do policzenia po zaledwie kilku tygodniowym ataku zimy.
Awatar użytkownika
jacekk
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: jacekk »

cirrostrato pisze:Melduję wykonanie zadania, przy okazji raportuję, że ilość dziur w asfalcie na drodze do celu (takich ,,poważnych'', drobnica do pominięcia..) nie do policzenia po zaledwie kilku tygodniowym ataku zimy.
Tak... Szkoda tylko że nie ma komu ich łatać. Skutkiem tego mam po dzisiejszym dniu komplet TRZECH opon zimowych :twisted: :cry:
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Cześć! Dzięki Cirrostrato za pomoc, mam nadzieję że graty nie będą Ci długo zalegać i odbiorę je niebawem... Napisz na PW jak z rozliczeniem :)
Pozdrawiam i dziękuję!
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
ODPOWIEDZ