Witam,
Potrzebuję pomocy w identyfikacji transformatora głośnikowego ze wzmacniacza gitarowego ok. 40W. Właściciel wzmacniacza nie ma możliwości ustalenia kto jest producentem tego transformatora. Domyślam się jedynie, że nie jest to pan Leszek Ogonowski. Nie jest to również Indel. Na transformatorze nie ma żadnych oznaczeń ale może ktoś pozna kto ma takie dekle ekranujące.
Potrzebuję takie drugie trafo.
EDIT: po przejrzeniu kilku postów na forum zastanawiam się, czy nie jest to użytkownik KaKa z naszego forum? Czy ktoś może to potwierdzić lub zaprzeczyć tej informacji?
Marek
Identyfikacja transformatora głośnikowego
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- Piotr
- moderator
- Kontakt:
Re: Identyfikacja transformatora głośnikowego
KaKa ?Markus pisze:Na transformatorze nie ma żadnych oznaczeń ale może ktoś pozna kto ma takie dekle ekranujące.
Dziękuję, zdaje się, że faktycznie tak jest. Już się wstępnie skontaktowałem.
Marek
Marek
Kontakt się jednak jakoś urwał. Mogę prosić o odzew na PW? chciałem zamówić taki transformator.
Marek
Marek
- kciuq
- 1250...1874 posty
Może jest zapracowany, trzeba czekać - warto czekać:)Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
"...chcesz się czegoś nauczyć - czytaj. Nie chcesz - giń, przepadnij..." - Amen.
Przygoda ...TAK!!!...przygody chcę!!
Kontakt GG: 1046344
Przygoda ...TAK!!!...przygody chcę!!
Kontakt GG: 1046344
- TooL46_2
- 1875...2499 postów
Zgadzam sie!kciuq pisze:warto czekać:)

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com