Witam! Wątek o mruczących, ryczących, pyrkających i pierdzących dwukółkach...
A to po to, żeby nie ciągnąć tematu w "Kolekcja a rodzina".
Proszę moderatora, aby przeniósł tu wszystkie posty, będzie trochę odśmiecony w/w wątek.
Pozdrawiam!
O lampach inaczej- Motorowery i motory- rozmowy i dyskusje
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 500...624 posty
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Re: O lampach inaczej- Motorowery i motory- rozmowy i dyskus
A ja proponuję, żeby wątki motoryzacyjne kontynuować na innym forum (motoryzacyjnym).
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- 500...624 posty
Zgadzam się z tym, ale jeżeli już "muszą" na tym forum to niech chociaż nie śmiecą w innych tematach, tylko mają jeden na to.
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
OK. Jest już parę dyskusji o starych motocyklach i motorowerach. W jakimś wolnym momencie postaram się to wszystko zebrać w jednym wątku.
Rozumiem zniecierpliwienie niektórych Użytkowników odchodzeniem od tematów lampowych, ale jednocześnie proszę mieć na względzie, że obliguje mnie opis tego działu, który na to pozwala. Nie mogę prowadzić subiektywnej segregacji poruszanych tutaj tematów (z wyjątkiem kłótni o zabarwieniu politycznym
, które lądują w Koszu)
Rozumiem zniecierpliwienie niektórych Użytkowników odchodzeniem od tematów lampowych, ale jednocześnie proszę mieć na względzie, że obliguje mnie opis tego działu, który na to pozwala. Nie mogę prowadzić subiektywnej segregacji poruszanych tutaj tematów (z wyjątkiem kłótni o zabarwieniu politycznym

Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- 3125...6249 postów
Gsmoku, jakie to proste. Jeżeli wzrok mój pada na dział np. zajmujący się piłką kopaną - omijam jak każdego (prawie) kibica i idę dalej. Jak widać są tu zwolennicy jak i przeciwnicy "pierdzących" pojazdów a podejrzewam że żaden z nich w życiu na czymś takim nawet nie siedział. Z tego co zauważyłem jest to temat interesujący młodszych kolegów których nie było na świecie w latach świetności tych pojazdów. Jest też grupa starszych kolegów którzy mogą wnieść coś ciekawego w tym temacie. W końcu to jest też kawałek historii, co prawda przemysłu motoryzacyjnego ale nie zapominajmy że pojazdy te były/są też na lampach - z tyłu i z przodu. Sam trochę w życiu widziałem ale dzięki temu forum wiele rzeczy zostało odświeżonych w mojej pamięci. Pozdrawiam.gsmok pisze: Rozumiem zniecierpliwienie niektórych Użytkowników odchodzeniem od tematów lampowych