O lampach inaczej- Motorowery i motory- rozmowy i dyskusje

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

bartek1025
500...624 posty
500...624 posty

O lampach inaczej- Motorowery i motory- rozmowy i dyskusje

Post autor: bartek1025 »

Witam! Wątek o mruczących, ryczących, pyrkających i pierdzących dwukółkach...
A to po to, żeby nie ciągnąć tematu w "Kolekcja a rodzina".

Proszę moderatora, aby przeniósł tu wszystkie posty, będzie trochę odśmiecony w/w wątek.

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Re: O lampach inaczej- Motorowery i motory- rozmowy i dyskus

Post autor: Thereminator »

A ja proponuję, żeby wątki motoryzacyjne kontynuować na innym forum (motoryzacyjnym).
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
bartek1025
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: bartek1025 »

Zgadzam się z tym, ale jeżeli już "muszą" na tym forum to niech chociaż nie śmiecą w innych tematach, tylko mają jeden na to.
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Post autor: gsmok »

OK. Jest już parę dyskusji o starych motocyklach i motorowerach. W jakimś wolnym momencie postaram się to wszystko zebrać w jednym wątku.

Rozumiem zniecierpliwienie niektórych Użytkowników odchodzeniem od tematów lampowych, ale jednocześnie proszę mieć na względzie, że obliguje mnie opis tego działu, który na to pozwala. Nie mogę prowadzić subiektywnej segregacji poruszanych tutaj tematów (z wyjątkiem kłótni o zabarwieniu politycznym :evil: , które lądują w Koszu)
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
TELEWIZOREK52
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: TELEWIZOREK52 »

gsmok pisze: Rozumiem zniecierpliwienie niektórych Użytkowników odchodzeniem od tematów lampowych
Gsmoku, jakie to proste. Jeżeli wzrok mój pada na dział np. zajmujący się piłką kopaną - omijam jak każdego (prawie) kibica i idę dalej. Jak widać są tu zwolennicy jak i przeciwnicy "pierdzących" pojazdów a podejrzewam że żaden z nich w życiu na czymś takim nawet nie siedział. Z tego co zauważyłem jest to temat interesujący młodszych kolegów których nie było na świecie w latach świetności tych pojazdów. Jest też grupa starszych kolegów którzy mogą wnieść coś ciekawego w tym temacie. W końcu to jest też kawałek historii, co prawda przemysłu motoryzacyjnego ale nie zapominajmy że pojazdy te były/są też na lampach - z tyłu i z przodu. Sam trochę w życiu widziałem ale dzięki temu forum wiele rzeczy zostało odświeżonych w mojej pamięci. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ