Cześć.
Pomóżcie znaleźć mi jakiekolwiek informacje o Magnetofonie HiFi Stereo MDS 410 S Etiuda (Unitra).
A dokładniej poszukuję instrukcji serwisowej, schematu ideowego a nawet instrukcji obsługi.
Mile widziane są adresy stron internetowych, tytułów książek lub cokolwiek macie
Z góry dziękuję.
syspo pisze:
Pomóżcie znaleźć mi jakiekolwiek informacje o Magnetofonie HiFi Stereo MDS 410 S Etiuda (Unitra).
A dokładniej poszukuję instrukcji serwisowej, schematu ideowego a nawet instrukcji obsługi.
Mile widziane są adresy stron internetowych, tytułów książek lub cokolwiek macie :)
Poszukaj książki Bolesława Urbańskiego 'Naprawa magnetofonów. Poradnik warsztatowy', jak nie masz to mogę ci zeskanować stamtąd schemat
tszczesn pisze:
Poszukaj książki Bolesława Urbańskiego 'Naprawa magnetofonów. Poradnik warsztatowy', jak nie masz to mogę ci zeskanować stamtąd schemat
Szukałem jej we wszystkich księgarniach w Chorzowie, ale niestety nie mają
Jeśli byłbyś tak uprzejmy i mi zeskanował, i wysłał na email syspo@poczta.fm będę w miarę moich możliwości wdzięczny.
Jeżeli jest coś jeszcze na temat tego magnetofonu w tej książce i nie sprawiło by ci to problemu, to prosiłbym również o zeskanowanie.
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Byłem i mam książkę. Ale nie ma w niej schematu ideowego
Więc jakbyś mógł "tszczesn" mi go zeskanować i wysłać na syspo@poczta.fm byłbym wdzięczny
Pozdrawiam i życzę wesołych i pogodnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku
syspo pisze:Byłem i mam książkę. Ale nie ma w niej schematu ideowego :(
Więc jakbyś mógł "tszczesn" mi go zeskanować i wysłać na syspo@poczta.fm byłbym wdzięczny :)
Pozdrawiam i życzę wesołych i pogodnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku :P
Mogę, i czekam na wolną chwilę. Na razie idę do pracy na 9, a wychodz o północy - nie mam kiedy zeskanowac tego schematu :(. Ale jutro mam czas to go dostaniesz.