Pomoc w zrobieniu listy Polskich TV i innych urządzeń

Lampowe odbiorniki telewizyjne i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Re: Pomoc w zrobieniu listy Polskich TV i innych urządzeń

Post autor: Marcin K. »

Cześć! Kontynuuję. Nie mogę edytować więc daję tutaj, filmik jak działa Lazuryt 104, który nie był naprawiany:
Lazuryt 104: http://www.youtube.com/watch?v=V3hMFaU_Lb0
Dostałem ten TV od Pana z okolic Poznania, akurat znajomy jego jechał w moje strony i się udało go przekazać (dokładnie w tą niedzielę). Miał iść na przemiał ale po włączeniu okazał się być sprawny więc właścicielowi zrobiło się szkoda. I dobrze bo teraz jest w takim miejscu, że prędzej bomba atomowa go zniszczy aniżeli złomiarze :lol: Chociaż jeden facet z Allegro pamiętam pisał, że lampy i to wytrzymają!

PS. Jeśli można prosić moderatora to proszę o wklejenie tegoż linku kilka postów wyżej, gdzie właśnie wklejałem linki to filmików z TV-ami a to co napisałem skasować :)

Pozdrawiam serdecznie TV-maniaków!
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
Awatar użytkownika
kaem
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: kaem »

Kto będzie robił zdjęcia wnętrza Neptuna 431/631 niech zwróci uwagę na dodatkową płytkę układu automatycznego wyłączania po zakończeniu programu. W niższych modelach (np. 630) tego nie było. 631 i 630 wyglądają identycznie - jak 629 z trzyprogramowym programatorem zamiast pięcio.
Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.
ODPOWIEDZ