Gdańsk
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Gdańsk
Zamierzam się udać do Gdańska na wiadomy koncert :) i przy okazji pozostać tam na tydzień i pooglądać miasto :)
I czy jest tam coś radiowo-lampowego do obejrzenia? Jakieś muzeum, giełda, sklep, antykwariat?
I czy jest tam coś radiowo-lampowego do obejrzenia? Jakieś muzeum, giełda, sklep, antykwariat?
Re: Gdańsk
Czołem.
Pozdrawiam,
Jasiu
Który masz sektor?tszczesn pisze:Zamierzam się udać do Gdańska na wiadomy koncerti przy okazji pozostać tam na tydzień i pooglądać miasto
![]()
Nic z tych rzeczy... Raczej pustynia. Kiedyś to właśnie Ty przekonywałeś mnie, że nie jest tak źle. Sa kolekcjonerzy, ale tych to pewnie znasz Ty, bo ja nie.tszczesn pisze: I czy jest tam coś radiowo-lampowego do obejrzenia? Jakieś muzeum, giełda, sklep, antykwariat?
Pozdrawiam,
Jasiu
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
A żebym to ja wiedział. Na normalne bilety się nie załapałem, ale się okazało, że zakład pracy miał dla pracowników (czyli i mnie :) w zapasie. Zapisać się zapisałem, dwa mi się należą, ale:Jasiu pisze:Który masz sektor?tszczesn pisze:Zamierzam się udać do Gdańska na wiadomy koncert :) i przy okazji pozostać tam na tydzień i pooglądać miasto :)
- nie wiem gdzie (nikt nie wie), raczej pewnie do C
- nie wiem ile (i czy w ogóle) dostanę - podobno chętnych jest znacznie więcej niż miejsc :(
Ja sprzedawałem nie swoją (tzn. z drugiej ręki) wiedzę. A teraz się chciałem spytać tubylca, w końcu to wiedza z pierwszej ręki :)Jasiu pisze:Nic z tych rzeczy... Raczej pustynia. Kiedyś to właśnie Ty przekonywałeś mnie, że nie jest tak źle. Sa kolekcjonerzy, ale tych to pewnie znasz Ty, bo ja nie.tszczesn pisze: I czy jest tam coś radiowo-lampowego do obejrzenia? Jakieś muzeum, giełda, sklep, antykwariat?
A i tak wracam z tamtąd z jednym radiem, albo może nawet z dwoma :)
A, i jeszcze jedno - gdzie się w Trójmieście można niedrogo przez tydzień przenocować? Nie musi być w centrum.
-
- 500...624 posty
Nie dziwota, takie imprezy nieczęsto się zdarzają. Otoczka też zapowiada się na ogromną skalę. Wczoraj próbowali jakiś rzutnik laserowy metrowej średnicy. Podobno zgromadzili tonę materiałów pirotechnicznych.tszczesn pisze: - nie wiem ile (i czy w ogóle) dostanę - podobno chętnych jest znacznie więcej niż miejsc![]()
Może inny tubylec się odezwie, bo ja kolekcjoner to specjalnie nie jestem...
Pozdrawiam,
Jasiu
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
No i Gdańsk mi się wściekł. Dostałem w łeb Miss Polonią - mam przygotować piętnaście pulpitów dla sędziów (do głosowania). Wybory są 2.IX i z urlopu nici. Ale potem mam swobodę w dysponowaniu urlopem i postaram sę doGdańska wybrać. Jarre'a co prawda już nie będzie, ale Muzeum Morskie nie odjedzie :)
Czołem.
Rozumiem, że małe haczyki w oprogramowaniu pozwolą Ci zadecydować o wyborze Miski? Nasza Kobieto Forumowa (jeżeli jeszcze tu jesteś) - widzisz, że Tomek jest osobą jak najbardziej wartą zainteresowania
Mimo taniego kuszenia zasilaczami 
Alku, Mailnij mi Twój adres, to Ci książkę wyślę. Oczywiście jeżeli jej nie upolowałeś w jakiejś bibliotece albo na Allegro.
Pozdrawiam,
Jasiu
To nie Gdańsk się wściekł, ale Twój pracodawca eksploatuje Cię niczym Biedronlkatszczesn pisze:No i Gdańsk mi się wściekł. Dostałem w łeb Miss Polonią - mam przygotować piętnaście pulpitów dla sędziów (do głosowania). Wybory są 2.IX i z urlopu nici. Ale potem mam swobodę w dysponowaniu urlopem i postaram sę doGdańska wybrać. Jarre'a co prawda już nie będzie, ale Muzeum Morskie nie odjedzie![]()

Alku, Mailnij mi Twój adres, to Ci książkę wyślę. Oczywiście jeżeli jej nie upolowałeś w jakiejś bibliotece albo na Allegro.
Pozdrawiam,
Jasiu
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Ja robię tylko 'hardłer', oprogramowaniem zajmie się kto inny, ale mam nadzieję, że na wybory misek jechać nie muszę coby kabelki trzymać :)Jasiu pisze: To nie Gdańsk się wściekł, ale Twój pracodawca eksploatuje Cię niczym Biedronlka :-) Rozumiem, że małe haczyki w oprogramowaniu pozwolą Ci zadecydować o wyborze Miski?