Gdańsk

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Gdańsk

Post autor: tszczesn »

Zamierzam się udać do Gdańska na wiadomy koncert :) i przy okazji pozostać tam na tydzień i pooglądać miasto :)

I czy jest tam coś radiowo-lampowego do obejrzenia? Jakieś muzeum, giełda, sklep, antykwariat?
Jasiu

Re: Gdańsk

Post autor: Jasiu »

Czołem.
tszczesn pisze:Zamierzam się udać do Gdańska na wiadomy koncert :) i przy okazji pozostać tam na tydzień i pooglądać miasto :)
Który masz sektor?
tszczesn pisze: I czy jest tam coś radiowo-lampowego do obejrzenia? Jakieś muzeum, giełda, sklep, antykwariat?
Nic z tych rzeczy... Raczej pustynia. Kiedyś to właśnie Ty przekonywałeś mnie, że nie jest tak źle. Sa kolekcjonerzy, ale tych to pewnie znasz Ty, bo ja nie.

Pozdrawiam,
Jasiu
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Jasiu pisze:
tszczesn pisze:Zamierzam się udać do Gdańska na wiadomy koncert :) i przy okazji pozostać tam na tydzień i pooglądać miasto :)
Który masz sektor?
A żebym to ja wiedział. Na normalne bilety się nie załapałem, ale się okazało, że zakład pracy miał dla pracowników (czyli i mnie :) w zapasie. Zapisać się zapisałem, dwa mi się należą, ale:
- nie wiem gdzie (nikt nie wie), raczej pewnie do C
- nie wiem ile (i czy w ogóle) dostanę - podobno chętnych jest znacznie więcej niż miejsc :(
Jasiu pisze:
tszczesn pisze: I czy jest tam coś radiowo-lampowego do obejrzenia? Jakieś muzeum, giełda, sklep, antykwariat?
Nic z tych rzeczy... Raczej pustynia. Kiedyś to właśnie Ty przekonywałeś mnie, że nie jest tak źle. Sa kolekcjonerzy, ale tych to pewnie znasz Ty, bo ja nie.
Ja sprzedawałem nie swoją (tzn. z drugiej ręki) wiedzę. A teraz się chciałem spytać tubylca, w końcu to wiedza z pierwszej ręki :)

A i tak wracam z tamtąd z jednym radiem, albo może nawet z dwoma :)

A, i jeszcze jedno - gdzie się w Trójmieście można niedrogo przez tydzień przenocować? Nie musi być w centrum.
Piroman1024
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: Piroman1024 »

Ja równiez jestem fanem 'Żara' - szczególnie upodobałem sobie album Oxygene - jak dla mnie najlepszy(wole wersje na analogowych syntezatorach).
Jak coś robie non stop tego słucham :P
"Mathematics is the language of nature"
Jasiu

tszczesn pisze: - nie wiem ile (i czy w ogóle) dostanę - podobno chętnych jest znacznie więcej niż miejsc :(
Nie dziwota, takie imprezy nieczęsto się zdarzają. Otoczka też zapowiada się na ogromną skalę. Wczoraj próbowali jakiś rzutnik laserowy metrowej średnicy. Podobno zgromadzili tonę materiałów pirotechnicznych.

Może inny tubylec się odezwie, bo ja kolekcjoner to specjalnie nie jestem...

Pozdrawiam,
Jasiu
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

No i Gdańsk mi się wściekł. Dostałem w łeb Miss Polonią - mam przygotować piętnaście pulpitów dla sędziów (do głosowania). Wybory są 2.IX i z urlopu nici. Ale potem mam swobodę w dysponowaniu urlopem i postaram sę doGdańska wybrać. Jarre'a co prawda już nie będzie, ale Muzeum Morskie nie odjedzie :)
Jasiu

Czołem.
tszczesn pisze:No i Gdańsk mi się wściekł. Dostałem w łeb Miss Polonią - mam przygotować piętnaście pulpitów dla sędziów (do głosowania). Wybory są 2.IX i z urlopu nici. Ale potem mam swobodę w dysponowaniu urlopem i postaram sę doGdańska wybrać. Jarre'a co prawda już nie będzie, ale Muzeum Morskie nie odjedzie :)
To nie Gdańsk się wściekł, ale Twój pracodawca eksploatuje Cię niczym Biedronlka :-) Rozumiem, że małe haczyki w oprogramowaniu pozwolą Ci zadecydować o wyborze Miski? Nasza Kobieto Forumowa (jeżeli jeszcze tu jesteś) - widzisz, że Tomek jest osobą jak najbardziej wartą zainteresowania :!: Mimo taniego kuszenia zasilaczami :-)

Alku, Mailnij mi Twój adres, to Ci książkę wyślę. Oczywiście jeżeli jej nie upolowałeś w jakiejś bibliotece albo na Allegro.

Pozdrawiam,
Jasiu
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Jasiu pisze: To nie Gdańsk się wściekł, ale Twój pracodawca eksploatuje Cię niczym Biedronlka :-) Rozumiem, że małe haczyki w oprogramowaniu pozwolą Ci zadecydować o wyborze Miski?
Ja robię tylko 'hardłer', oprogramowaniem zajmie się kto inny, ale mam nadzieję, że na wybory misek jechać nie muszę coby kabelki trzymać :)
Alek

Post autor: Alek »

:arrow: Jasiu-właśnie wróciłem z Krakowa, gdzie bawiłem od wczoraj. Jeszcze nie zdążyłem poszukać. Daj mi nieco czasu, bo jutro chyba znów będę musiał do wydziału związków wyznaniowych i spraw dekretowych się pokwapić :x :x :x
ODPOWIEDZ