Mały Miki- wydzielony z wątku gitarowy minimalizm
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Mały Miki- wydzielony z wątku gitarowy minimalizm
Kiedyś po kilku piwkach kolega powiedział, że grał u kogoś na takim małym wzmacniaczyku. To ja mu na to, że to co opisał to małe Miki. I tak powstał Mały Miki. Zrobiony według schematu podanego kiedyś przez Marvela. Chasis 270x130x40 więc nie taki całkiem mały.
- kciuq
- 1250...1874 posty
Re: gitarowy minimalizm
To Atomic.
"...chcesz się czegoś nauczyć - czytaj. Nie chcesz - giń, przepadnij..." - Amen.
Przygoda ...TAK!!!...przygody chcę!!
Kontakt GG: 1046344
No... w zaszdzie tak. Pamiętam że coś tam było lekko pozmieniane. Na pewno miał mieć mniej gainu.
Na pewno nie jest to minimalizm. To standardowa wielkośc pięciowatowców.
Zgadza się! Już w trakcie budowy okazało się że mógł być o połowę mniejszystaku pisze:Chasis 270x130x40 więc nie taki całkiem mały.painlust pisze:Na pewno nie jest to minimalizm. To standardowa wielkośc pięciowatowców.

- kciuq
- 1250...1874 posty
To pokaż Atomica na novalach z połową wymiaów które podałeś.staku pisze:Zgadza się! Już w trakcie budowy okazało się że mógł być o połowę mniejszystaku pisze:Chasis 270x130x40 więc nie taki całkiem mały.painlust pisze:Na pewno nie jest to minimalizm. To standardowa wielkośc pięciowatowców..

"...chcesz się czegoś nauczyć - czytaj. Nie chcesz - giń, przepadnij..." - Amen.
Nie pokażękciuq pisze:
To pokaż Atomica na novalach z połową wymiaów które podałeś.

- kciuq
- 1250...1874 posty
To po jakiego grzyba to dodałeś.
- ZoltAn
- 1250...1874 posty
Jaki bajzel??? To całkiem porządny i sztywny pajączek a nie pajęczyna drutów...staku pisze: Nie pokażę. Ale pomijając ogólny bajzel pod spodem, widać że szczyt miniaturyzacji to to nie jest

Ale te elka to na czym siedzą?
Jakieś obejmy byś tam dał

W sklepie AmpTone (http://www.amptone.pl/c/8/mocowania-lam ... torow.html) jak nasrał tego mają i za grosze

Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
A po takiego, że minimalizm w moim przypadku sprowadza się do takich a nie innych wymiarów. W tym konkretnym przypadku gabaryty były kompromisem pomiędzy wielkością a wygodą użytkowania (nie lubię kalkulatorów w zegarku - mam duże łapy, nie lubię też jak kabel ściąga wzmacniacz na ziemię). Jeżeli zatem ten wzmacniacz nie spełnia kryteriów kwalifikujących go do tego wątku, proszę odpowiednie osoby o usunięcie smieci które wygenerowałem.kciuq pisze:To po jakiego grzyba to dodałeś.
- ZoltAn
- 1250...1874 posty
staku pisze:A po takiego, że minimalizm w moim przypadku sprowadza się do takich a nie innych wymiarów. W tym konkretnym przypadku gabaryty były kompromisem pomiędzy wielkością a wygodą użytkowania (nie lubię kalkulatorów w zegarku - mam duże łapy, nie lubię też jak kabel ściąga wzmacniacz na ziemię). Jeżeli zatem ten wzmacniacz nie spełnia kryteriów kwalifikujących go do tego wątku, proszę odpowiednie osoby o usunięcie smieci które wygenerowałem.kciuq pisze:To po jakiego grzyba to dodałeś.
Ludy, widperykajtes wid neho

Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Re: Mały Miki- wydzielony z wątku gitarowy minimalizm
Skoro to nie gitarowy minimalizm to mamy osobny wątek - czylo dyskusja na temat Małego Miki.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'