Niestety ale wywala mi "Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział."Alek pisze:Klamka zapadła, choć z wielkim bólem serca. Przyczyny mojego odejścia są bardziej złożone. Przedstawiłem je tutaj:viewtopic.php?f=18&t=21952&start=15
Zgodnie z propozycją Admina (wybrałem najbardziej radykalny wariant), z dniem jutrzejszym moje konto ulega likwidacji, z pozostawieniem wpisów.
Pożegnanie
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- kciuq
- 1250...1874 posty
Re: Pożegnanie
"...chcesz się czegoś nauczyć - czytaj. Nie chcesz - giń, przepadnij..." - Amen.
Przygoda ...TAK!!!...przygody chcę!!
Kontakt GG: 1046344
Przygoda ...TAK!!!...przygody chcę!!
Kontakt GG: 1046344
Wielka szkoda, że musiało do tego dojść
Widzę, że wbrew zapewnieniom Alka zniknął dział Technologie lamp...

Widzę, że wbrew zapewnieniom Alka zniknął dział Technologie lamp...

Pesymista to dobrze poinformowany optymista...
- Waldemar D.
- 625...1249 postów
kciuq pisze:Niestety ale wywala mi "Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział."
Czy ktoś może się wytłumaczyć z tego bajzlu? A może to jakiś folwark ze statystami w tle?Jarosław pisze:Widzę, że wbrew zapewnieniom Alka zniknął dział Technologie lamp...
Mnie również jest przykro, że Alek postanowił odejść z Forum

Po odejściu Alka dział "Technologia lamp" został połączony z działem "Lampy elektronowe".Jarosław pisze:Widzę, że wbrew zapewnieniom Alka zniknął dział Technologie lamp...
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Nie był to wątek merytoryczny. Zgodnie z ostatnim postem w wymienionym wątku najpierw został przeniesiony do Kosza, gdzie był dostępny zanim nie został przeniesiony w archiwalny niebyt.kciuq pisze:Niestety ale wywala mi "Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział."
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Ale uzasadnienie Alka można było wydzielić. Przecież to było łatwe do przewidzenia, że ludzie będą pytać.
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Możnaby, ale naprawdę mam w tej chwili bardzo dużo prac bieżących związanych z Forum i ponieważ Alek nie mógłby reagować na zamieszczanie lub nie jego wypowiedzi (nie masz pewności czy życzyłby sobie tego) nie mam czasu aby prowadzić z nim korespondencję na tematy forumowe.
Pozdrawiam
Pewność jest. Alek w ostatniej woli napisał że zostawia wszystkie swoje wpisy, więc i ten także.
_
-
- 6250...9374 posty
fugasi pisze: Alek w ostatniej woli napisał.....
- Tomek Janiszewski
- 3125...6249 postów
No ja pierdzielę na pododdzieleTooL46_2 pisze:Ww wspomniany 'kolega' (poniekad calkiem 'trafnie' sie nazwal) powinien za takie wypowiedzi wyleciec z hukiem. Takie jest moje zdanie.

Alku, weź urlop od wszelkich lamp (może z wyjątkiem naftowej) a jak już ochłoniesz - załóż nowe konto!
Pozdrawiam
Tomek Janiszewski
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Nie wiem o co chodzi, ostatnio z braku czasu na hobby bywam coraz mniej na forum i zupełnie nie rozumiem odejścia Alka...
Olku Zawado z Warszawy, genialny "wariacie" dokąd idziesz?? Nie daj się sponiewierać przez jakąś wywłokę (bo już nie jedną w swoim życiu wyprostowałeś!!!)!
Będę dzwonił pytać o co chodzi...
Olku Zawado z Warszawy, genialny "wariacie" dokąd idziesz?? Nie daj się sponiewierać przez jakąś wywłokę (bo już nie jedną w swoim życiu wyprostowałeś!!!)!
Będę dzwonił pytać o co chodzi...
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Ponieważ wątek nie dotyczy już organizacji forum przenoszę go do działu inne i zapraszam do dalszej dyskusji.
Pozdrawiam
Wielka szkoda, że odchodzą bardzo wartościowi użytkownicy jedynego merytorycznego forum elektroniki retro w Polsce. Osobiście wiele skorzystałem z wiedzy i wydawnictw Alka i Traxmana. Jest to ich własna decyzja. Jednak z drugiej strony, w życiu prywatnym i zawodowym codziennie zdarzają się takie lub podobne sytuacje i nie ma się co tym za bardzo przejmować, życie jest za krótkie. Wierzę, że po zmianach na forum powrócą.
- dark_one
- 375...499 postów
Przykra to wiadomość. Pozostaje mi tylko trzymać kciuki za powodzenie projektu muzeum.
numquam dic numquam
numquam dic numquam
Working class can kiss my arse, I got a foreman job at last!
- Waldemar D.
- 625...1249 postów
Może narażę się wielu kolegom, ale te pożegnania, dramat i łzy po stracie trochę mi jadą kiczem... Już po odejściu traxmana zwróciłem uwagę, że jestem rozczarowany jak niewiele niektórym trzeba, żeby z dnia na dzień olać to Forum (w domyśle ludzi).nxn68 pisze:Wielka szkoda, że odchodzą bardzo wartościowi użytkownicy jedynego merytorycznego forum elektroniki retro w Polsce.