Pożegnanie

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
kciuq
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Re: Pożegnanie

Post autor: kciuq »

Alek pisze:Klamka zapadła, choć z wielkim bólem serca. Przyczyny mojego odejścia są bardziej złożone. Przedstawiłem je tutaj:viewtopic.php?f=18&t=21952&start=15

Zgodnie z propozycją Admina (wybrałem najbardziej radykalny wariant), z dniem jutrzejszym moje konto ulega likwidacji, z pozostawieniem wpisów.
Niestety ale wywala mi "Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział."
"...chcesz się czegoś nauczyć - czytaj. Nie chcesz - giń, przepadnij..." - Amen.
Przygoda ...TAK!!!...przygody chcę!!
Kontakt GG: 1046344
Awatar użytkownika
Jarosław
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Jarosław »

Wielka szkoda, że musiało do tego dojść :?
Widzę, że wbrew zapewnieniom Alka zniknął dział Technologie lamp... :roll:
Pesymista to dobrze poinformowany optymista...
Awatar użytkownika
Waldemar D.
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Waldemar D. »

kciuq pisze:Niestety ale wywala mi "Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział."
Jarosław pisze:Widzę, że wbrew zapewnieniom Alka zniknął dział Technologie lamp... :roll:
Czy ktoś może się wytłumaczyć z tego bajzlu? A może to jakiś folwark ze statystami w tle?
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Post autor: Romekd »

Mnie również jest przykro, że Alek postanowił odejść z Forum :(
Jarosław pisze:Widzę, że wbrew zapewnieniom Alka zniknął dział Technologie lamp... :roll:
Po odejściu Alka dział "Technologia lamp" został połączony z działem "Lampy elektronowe".
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Post autor: gsmok »

kciuq pisze:Niestety ale wywala mi "Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział."
Nie był to wątek merytoryczny. Zgodnie z ostatnim postem w wymienionym wątku najpierw został przeniesiony do Kosza, gdzie był dostępny zanim nie został przeniesiony w archiwalny niebyt.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
OTLamp

Post autor: OTLamp »

Ale uzasadnienie Alka można było wydzielić. Przecież to było łatwe do przewidzenia, że ludzie będą pytać.
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Możnaby, ale naprawdę mam w tej chwili bardzo dużo prac bieżących związanych z Forum i ponieważ Alek nie mógłby reagować na zamieszczanie lub nie jego wypowiedzi (nie masz pewności czy życzyłby sobie tego) nie mam czasu aby prowadzić z nim korespondencję na tematy forumowe.
Pozdrawiam
fugasi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: fugasi »

Pewność jest. Alek w ostatniej woli napisał że zostawia wszystkie swoje wpisy, więc i ten także.
_
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

fugasi pisze: Alek w ostatniej woli napisał.....
Awatar użytkownika
Tomek Janiszewski
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: Tomek Janiszewski »

TooL46_2 pisze:Ww wspomniany 'kolega' (poniekad calkiem 'trafnie' sie nazwal) powinien za takie wypowiedzi wyleciec z hukiem. Takie jest moje zdanie.
No ja pierdzielę na pododdziele :shock: , sam musiałem niedawno stoczyć walkę nie tylko z jakimś troll-bootem ale jeszcze i z dwoma stojącymi po jego stronie go moderatorami - i jakoś jeszcze żyję, chociaż mieli i nadal mają władzę aby mnie za to zabić. A tu żeby tak od razu wymięknąć :oops: Sprawy niestety z pierwszej ręki nie znam, bo jak się domyślam - stała się koszerna, tak jak stosowny wpis Alka :(
Alku, weź urlop od wszelkich lamp (może z wyjątkiem naftowej) a jak już ochłoniesz - załóż nowe konto!

Pozdrawiam
Tomek Janiszewski
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

Nie wiem o co chodzi, ostatnio z braku czasu na hobby bywam coraz mniej na forum i zupełnie nie rozumiem odejścia Alka...
Olku Zawado z Warszawy, genialny "wariacie" dokąd idziesz?? Nie daj się sponiewierać przez jakąś wywłokę (bo już nie jedną w swoim życiu wyprostowałeś!!!)!
Będę dzwonił pytać o co chodzi...
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Ponieważ wątek nie dotyczy już organizacji forum przenoszę go do działu inne i zapraszam do dalszej dyskusji.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
nxn68
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: nxn68 »

Wielka szkoda, że odchodzą bardzo wartościowi użytkownicy jedynego merytorycznego forum elektroniki retro w Polsce. Osobiście wiele skorzystałem z wiedzy i wydawnictw Alka i Traxmana. Jest to ich własna decyzja. Jednak z drugiej strony, w życiu prywatnym i zawodowym codziennie zdarzają się takie lub podobne sytuacje i nie ma się co tym za bardzo przejmować, życie jest za krótkie. Wierzę, że po zmianach na forum powrócą.
Awatar użytkownika
dark_one
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: dark_one »

Przykra to wiadomość. Pozostaje mi tylko trzymać kciuki za powodzenie projektu muzeum.
numquam dic numquam
Working class can kiss my arse, I got a foreman job at last!
Awatar użytkownika
Waldemar D.
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Waldemar D. »

nxn68 pisze:Wielka szkoda, że odchodzą bardzo wartościowi użytkownicy jedynego merytorycznego forum elektroniki retro w Polsce.
Może narażę się wielu kolegom, ale te pożegnania, dramat i łzy po stracie trochę mi jadą kiczem... Już po odejściu traxmana zwróciłem uwagę, że jestem rozczarowany jak niewiele niektórym trzeba, żeby z dnia na dzień olać to Forum (w domyśle ludzi).
Zablokowany