Pożegnanie

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Alek

Pożegnanie

Post autor: Alek »

Moje uczestnictwo w forum dobiegło końca.
Dziękuję za te prawie dziewięć lat na tym forum. Wszystkie wpisy, które tyczą się tematyki tego forum pozostają wraz z załącznikami do Waszej dyspozycji. Kwestia przyszłości witryny tubedevices zostanie ustalona z Administratorem- jeśli zezwoli, witryna ta będzie w dalszym ciągu funkcjonowała, a ja będę dodawał do niej nowe, mam nadzieję-wartościowe merytorycznie treści.

Życzę wszystkim wszelkiej pomyślności i sukcesów.
Awatar użytkownika
KaKa
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Re: Pożegnanie

Post autor: KaKa »

Numer telefonu też skasować?

Nie wygłupiaj się! :mrgreen:
http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
Awatar użytkownika
TooL46_2
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Post autor: TooL46_2 »

Przychylam sie do wypowiedzi Kacpra -- nie wyglupiaj sie. Mam nadzieje, ze jednak zmienisz zdanie.
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
‎"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein

tomdrabas.com
fugasi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: fugasi »

Takie rzeczy po lekkim zwarciu z jakimś tam u-bootem? I jaki efekt: Alka zabraknie na forum za to pozostanie u-boot. :shock:
_
Awatar użytkownika
TooL46_2
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Post autor: TooL46_2 »

Ww wspomniany 'kolega' (poniekad calkiem 'trafnie' sie nazwal) powinien za takie wypowiedzi wyleciec z hukiem. Takie jest moje zdanie.
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
‎"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein

tomdrabas.com
staszeks
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Post autor: staszeks »

A ja PROSZĘ przemyśl to jeszcze raz.
sam sobie w życiu
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

Przyłączam się do prośby kolegów a u-boot/a ignorujemy, absolutnie!!!!!!
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Thereminator »

Alek - zrób sobie tydzień, dwa przerwy od forum, jeśli potrzebujesz, ale nie porzucaj.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
BKRO
50...74 posty
50...74 posty

Post autor: BKRO »

Jak na razie ja praktycznie tylko czytam i chłonę wiedzę Kolegów z triody...

Jak ma być tak że Ci najwartościowszy stąd znikną to co pozostanie? "wysłuchiwanie" pieniaczy i gówniarzy, ew. ludzi z przerostem ego?

Odrobina humoru i sarkazmu mi nie przeszkadza - sam mam duży dystans do siebie więc nawet jeśli mi się kiedyś zasłużenie oberwie to na pewno się nie uniosę...

Niestety to co się przydarzyło (ze strony u-boot'a) dzisiaj to było poniżej krytyki, i to nie ważne pod czyim konkretnie adresem te słowa by skierował - tak samo bym uznał.

Przychylam się do prośby i przemyślenie przez Alka tej decyzji

(myślę że i Alek dziś ma zły dzień no i powstał zbieg nieszczęśliwych okoliczności)
ed_net
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: ed_net »

Witam !
Alku zostań !!! Taka jest prośba Twoich bliskich kolegów , bez Ciebie to już będzie inne forum. A obawiam się ,że w pewnym momencie może okazać się ,że będzie to forum w którym zaczną dominować gnojki. A co wtedy? Uważam , że jeszcze jest czas uratować nasze forum - metoda jest niestety jedna ,moderatorzy muszą wziąć na swoje barki wyrzucanie gnojków z forum.
Nasze forum nie musi być demokratyczne, jest i powinno być dostępne dla osób wymieniających poglądy na temat strarej elektroniki w sposób nie uwłaczający innym użytkownikom natomiast osoby którym nie pasuje ta forma niech się wypowiadają na innych portalach których jest dostateczna ilość w internecie.
Proponuję Kolegom którzy podzielają moje zdanie o wypowiadanie się na forum w sprawie wprowadzenia okreśonego regulaminu umożliwiającego wykreślanie gnojków z forum.
Pozdrawiam Edward
Awatar użytkownika
Liliana
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: Liliana »

Dołączam się do prośby o przemyślenie tej decyzji. Moim skromnym zdaniem nie warto posuwać się do tak radykalnego kroku z powodu takiego... nie napiszę dosadnie przez grzeczność, choć ręce mnie swędzą i to bardzo. Koledzy dobrze prawią, szczególnie Thereminator.
"Sukces polega na przechodzeniu od porażki do porażki bez utraty entuzjazmu." (Winston Churchill)
TELEWIZOREK52
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: TELEWIZOREK52 »

Alku, łyknij szklankę zimnej wody i przemyśl. Pomaga.
Alek

Post autor: Alek »

Klamka zapadła, choć z wielkim bólem serca. Przyczyny mojego odejścia są bardziej złożone. Przedstawiłem je tutaj:

viewtopic.php?f=18&t=21952&start=15

Zgodnie z propozycją Admina (wybrałem najbardziej radykalny wariant), z dniem jutrzejszym moje konto ulega likwidacji, z pozostawieniem wpisów.
elektro_nowy
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: elektro_nowy »

To nie po męsku. O sporze n/t administracji o którym mowa w wątku o RV258 dowiadujemy się dopiero teraz. Owszem, zwykli userzy zauważali wybryki ale pałka jeszcze nie została przegięta i nikt nie spodziewał się takich efektów. Czy nie lepiej było rozpocząć powszechną dyskusję na temat zaostrzenia metod? Nie wiemy nawet czy takowa miała miejsce w części niejawnej forum, pośród modów (pewnie nie, skoro Alek wspomina tylko o stanowisku admina przesłanym w związku z dzisiejszym incydentem).

Tak czy siak - mamy oto skuteczny przećwiczony sposób na rozbijanie forów w internecie. Istne rewolucje jak w realu.
Wystarczy parę dzieci neo i "rząd" ulega rozbiciu.
Awatar użytkownika
Wojtek
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Wojtek »

Szkoda, wysoko cenię u Ciebie Alku upór i konsekwencję w tym co robisz, a że mieliśmy okazję poznać się swego czasu osobiście to tym bardziej żałuję, że znikasz z tego forum.
Wojtek
Zablokowany