...słowo w słowo, nawet ja - mimo perfekcyjnej znajomości rosyjskiego - bym tego tak nie przetłumaczył...
Tylko zapomniał, bidaka, nadmienić skąd wziął oryginał..., bo informacja, że to przekład z polskiego na szczęście jest
Niemniej, skomentowałem, z nadzieją, że komentarz się ukaże (facet ma opcję akceptacji - lub nie - komentarzy) a ten zrzut ekranu to tak "in memoriam"... .
Kuchwa, staję się coraz bardziej sławny w świecie - nawet anonimowo
Załączniki
Ostatnio zmieniony pt, 20 stycznia 2012, 12:38 przez ZoltAn, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
Potraktuj "etowo druga" po amerykansku. Napisz do niego ze jesli nie skoryguje materialu podajac autora i zrodlo to nastepny list dostanie od twojego adwokata. Powinno poskutkowac bo pod materialem przetlumaczonym z tubecad.com dal link do zrodla. Dodaj ze cie nie stac na tanich adwokatow.
Aleksander Niemand
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein tomdrabas.com
Niezależnie od finału sprawy mój wniosek jest taki, że chyba trzeba bedzie zacząć umieszczać znaki wodne na wrzucanych fotkach co ciekawszych kąsków retrotechniki.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
20.01.2012 в 7:49 пп
Еще раз, пожалуйста, укажите и введите источник переводa с польского языка и авторa содержания текста и изображений «Усилитель MV3″!
Невыполнение этого условия приведет к уведомление веб-cайтa Fonar (Фонарь) о нарушении ее и моиx авторскиx прав на описание и фотографии MV3 нo принимать соответствующие правовые действия.
Thereminator pisze:Niezależnie od finału sprawy mój wniosek jest taki, że chyba trzeba bedzie zacząć umieszczać znaki wodne na wrzucanych fotkach co ciekawszych kąsków retrotechniki.
A wiesz, że o tym samym pomyślałem dosłownie przed paroma minutami (zanim przeczytałen Twój post ).
I umieszczać nie gdzieś z boku ale centralnie, lecz tak, żeby nie "zaciemniać" treści zdjęcia czyli pólprzezroczysty - co jest praktycznie nie do usunięcia.
Tak, jak robi Radiomuseum na przykład
Załączniki
no to dalej jedziemy...
Ostatnio zmieniony pt, 20 stycznia 2012, 21:06 przez ZoltAn, łącznie zmieniany 6 razy.
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
Thereminator pisze:Podejrzewam, że nie przejmie się zbytnio wątkiem na mało znanym w Rosji naszym forum, ale jakbyś założył taki wątek na jakimś ichnim forum...
A, o tym też myślałem - ale także na jego forum albo w artykule, który ogląda dużo ludzi (na fejsie już ma wstawkę )... ja nie jestem świnią, ale nie lubię obcego ryja w swoim korycie i, wtedy zaczynam siekać kłami na lewo i prawo - nieparlamentarnie mówiąc...
Elektrodę też warto chyba powiadomić... oni mogą ostrzej jegomości potraktować jak tylko wyłapią jakieś swoje kwiatki w jego ogódku...
concertino... - ooo, kolejna cenna wiadomość, chyba rzeczywiście trza mu umyć dupę na ruskich i ukraińskich/białoruskich forach lampowych
Załączniki
i żeby nikt nie miał żadnych wątpliwości... ;>
Ostatnio zmieniony pt, 20 stycznia 2012, 22:01 przez ZoltAn, łącznie zmieniany 2 razy.
Иде я? Друзья, ламповики, музыканты и прочие любители качественного звука! У вас есть возможность рассказать о себе и своем творчестве читателям сайта heavil.ru. Я люблю путешествовать и рад новым знакомствам и встречам со стрыми друзьями. Для возможности предварительного согласования встреч публикую примерный график моих перемещений по планете:
2012 год
4-7 января — Железногорск
28 января- 3 февраля — Москва
Конец апреля-начало мая — Бельгия:
Брюссель
Брюгге
Голландия (Нидерланды):
Амстердам
Польша:
Белосток
Краков
Варшава
Германия:
Кёльн
Бремен
Август -
Санкт-Петербург
Москва
Курск
Брянск
Ростов на Дону
Беларусь
Минск
Украина
Могилев
Харьков
Запорожье
Предложения жду на почте timoshenko.andrej[]gmail.com
Андрей heavil Тимошенко
No, jak widać z grafiku jest to łazik wędrujacy po Europie!
A może by go tak zaprosić
Ostatnio zmieniony pt, 20 stycznia 2012, 23:51 przez ZoltAn, łącznie zmieniany 1 raz.