Zobaczcie to :
http://technowinki.onet.pl/multimedia/n ... -male.html
a przede wszystkim tutaj
http://www.6moons.com/industryfeatures/ ... gra/1.html
Szczęka opada to mało powiedziane. Swoją drogą nie miałem pojęcia że Kudelski wrócił do audio.
NAGRA audio
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- VacuumVoodoo
- 1875...2499 postów
- Kontakt:
Re: NAGRA audio
Nigdy od audio nie odszedl, jedynie porzucil zapis analogowy.
Aleksander Niemand
Dziwna ta Polska jest . Większośc mądrych wykształconych spieprzyła za granicę i spieprzała zawsze ,
u mnie w pracy jest 4 inżynierów Polaków na bardzo wysokich szczeblach konstruktorskich ,własciwie można powiedzieć że jeden z nich to twórca praktycznie całego systemu a reszta to pomagierzy i dopieszczacze i tak jest na całym swiecie .
Może zabrzmi to głupio ale ciekawe jak stała by Polska gdyby nie komuna i Polska mentalność.
Sądzę że nikt by nie musiał wyjeżdżać szukając lepszego jutra dla siebie i swojego hobby .eh szkoda .
u mnie w pracy jest 4 inżynierów Polaków na bardzo wysokich szczeblach konstruktorskich ,własciwie można powiedzieć że jeden z nich to twórca praktycznie całego systemu a reszta to pomagierzy i dopieszczacze i tak jest na całym swiecie .
Może zabrzmi to głupio ale ciekawe jak stała by Polska gdyby nie komuna i Polska mentalność.
Sądzę że nikt by nie musiał wyjeżdżać szukając lepszego jutra dla siebie i swojego hobby .eh szkoda .
Proszę wybaczyć ale ja nie znam dobrze Polskiego Ortografii .Proszę o wyrozumiałość tych co czytają ???
- Waldemar D.
- 625...1249 postów
Akurat ten schemat do Kudelskiego nie pasuje. Nie emigrował za chlebem. Wyjechał na zachód w 39 roku z powodu wojny.
Ale geschefty to są mało polskawe. A one to właśnie to przyczyna beznadziei podłej wegetacji w tym kraju.Agata+ pisze: Może zabrzmi to głupio ale ciekawe jak stała by Polska gdyby nie komuna i Polska mentalność.
Morderca w pierdlu ma lepszy poziom życia niż uczciwy cżłowiek.