- koszt 20PLN + przesyłka więc nie mogłem odmówić
Niestety jest kiepski więc chcę zbudować coś małego max 5w , może też być tylko z kanałem Clean .
Jest bardzo dużo projektów więc ciężko jest się na coś zdecydować, poza tym chyba wszystkie mają braki , wręcz są prowadzone po łebkach a chcę poprowadzić swój projekt od początku do końca a następnie go rozbudować jeśli zakończy się powodzeniem.
Posiadam dużo elementów do budowy wzmacniaczy więc z częściami nie będzie problemu ale chcę aby pierwszy lampowy wzmacniacz gitarowy był prosty abym mógł spokojnie wejść w konstrukcje lampowe .
Wcześniej robiłem tylko konstrukcje efektów gitarowych.
Proszę o podpowiedź z prostym wzmacniaczem małej mocy ew. tylko z kanałem clean.
Nie będę zamykał w obudowie ponieważ jak dobrze pójdzie to będę rozbudowywał aż osiągnę 2 kanałowy a potem dalej.
Dużo ludzi robi Atomica 5W ale na razie nie chcę wolę coś prostego , oczywiście dla niektórych osób Atomic to podstawa

Jak wyżej pisałem chcę na bazie ECL82.
Na innym forum Moderatorzy zawsze kasowali temat pisząc , że jest pełno takich tematów na forum wystarczy poszukać ale chcę swój temat od początku do końca.
Pozdrawiam i czekam na propozycje