ECL82
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 6250...9374 posty
ECL82
Spotkałem znajomego z dawnych serwisowych czasów, pokazał jakieś zapasy m.in. ECL82 POLAM-u, chętnie sprzeda ale niestety zna ceny na Allegro...reasumując: szukam chętnych do zakupu hurtowego, minimum 50 szt. lampek ECL82 (w opakowaniu zbiorczym ma ok. 70szt), dla siebie mogę zabezpieczyć max 10-15szt (,,trochę'' dla wnuka już mam), cena 8zł/szt (wiem, nie rewelacja), można będzie odebrać osobiście (u mnie lub spotkanie w którąś niedzielę na Wolumenie), dla zamiejscowych plus przesyłka PP i 0,5zł na kopertkę. Jeśli nie będzie chętnych na min 50szt. sprawa nieaktualna. Czekam na pw.
-
- 1 post
- Kontakt:
-
- 6250...9374 posty
Re: ECL82
Temat można zamknąć, kto do dziś do ok. 16.00 potwierdził chęć zakupu ECL82 ten bańki dostanie, więcej nie będzie (mogłem zabezpieczyć dodatkowo 30szt. ale już przepadło....), ciebie Alku oczywiście traktuję specjalnie i mam osobiste (niewielkie) zapasy ECL82.
-
- 6250...9374 posty
Nie chcę zakładać nowego tematu więc na szybko zapytam: jeśli ktoś jest zarejestrowany na elektrodzie (nie będę się ponownie rejestrował po dostaniu dożywotniego bana) to w dziale RETRO odezwał się k24, nie mam z nim kontaktu, adres który mam nieaktualny. Może ktoś ma aktualny albo poprosi k24 (przez pw na elektrodzie) o odezwanie się do mnie, jeśli nie ma mojego adresu to może przez któregoś z kolegów. Z góry dziękuję. A w RETRO na elektrodzie zapytanie o pomiar 6E5P miernikiem P508 fascynujące, rozum szuka intelektu, jak nie ma rozpiski jak co łopatologicznie nastawić to już się nie da.........
Done,cirrostrato pisze:Nie chcę zakładać nowego tematu więc na szybko zapytam: jeśli ktoś jest zarejestrowany na elektrodzie (nie będę się ponownie rejestrował po dostaniu dożywotniego bana) to w dziale RETRO odezwał się k24, nie mam z nim kontaktu, adres który mam nieaktualny. Może ktoś ma aktualny albo poprosi k24 (przez pw na elektrodzie) o odezwanie się do mnie, jeśli nie ma mojego adresu to może przez któregoś z kolegów. Z góry dziękuję. A w RETRO na elektrodzie zapytanie o pomiar 6E5P miernikiem P508 fascynujące, rozum szuka intelektu, jak nie ma rozpiski jak co łopatologicznie nastawić to już się nie da.........
Jasiu
-
- 6250...9374 posty
Ogólne dzięki wszystkim, sprawa załatwiona.