Pierwsza przymiarka - sklejka 15mm
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: Pierwsza przymiarka - sklejka 15mm
Troszkę ta sklejka razi , jeszcze jak ją widać od strony drewna jest ładna ,ale jak już się spojrzy na spoiny to urok znika .
Nie ma ten Stolarz Aleksandrze dostępu do jakichś litych desek Brzozowych , jeśli musi być już brzoza . Wtedy wyglądało by to 100% bajkowo , przepraszam ale muszę to powiedzieć , ta paczka wygląda nie dobrze .
Nie ma ten Stolarz Aleksandrze dostępu do jakichś litych desek Brzozowych , jeśli musi być już brzoza . Wtedy wyglądało by to 100% bajkowo , przepraszam ale muszę to powiedzieć , ta paczka wygląda nie dobrze .
- VacuumVoodoo
- 1875...2499 postów
- Kontakt:
Ile razy mam pisac ze to jest prototyp koncepcyjny?
Seryjne skrzynie prawdopodobnie bedzie robil ten sam gosc ktory robi te:

W przyszlosci wszelkie uwagi do niego
Seryjne skrzynie prawdopodobnie bedzie robil ten sam gosc ktory robi te:

W przyszlosci wszelkie uwagi do niego

Ostatnio zmieniony pt, 20 maja 2011, 13:44 przez VacuumVoodoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Aleksander Niemand
-
- 500...624 posty
Jeśli można, nie bardzo podobają mi się te kubki na lampy, a właściwie ich kolorystyka, tak to trochę jarmarcznie, bazarowo wygląda, psuje obraz całości, który mi sie podoba. Znacznie lepiej wyglądałyby w jednym kolorze i to nie bardzo jaskrawym . Klasyka i prostota nie potrzebuje obrony, broni się sama. Choć , jak to mówią , o gustach sie nie dyskutuje, napisać można 

To znaczy żeby nie dzielić się uwagami ,czy dzielić ?VacuumVoodoo pisze:Ile razy mam pisac ze to jest prototyp koncepcyjny?
-
- 500...624 posty
Uszy są ważne, jednak wzrok nie mniej.Wicker pisze:"if it sounds good it's good"
- VacuumVoodoo
- 1875...2499 postów
- Kontakt:
Oczywiscie mozna. Ktos kiedys powiedzial: "Jesli bede chcial uslyszec twoja opinie to sam ci ja podam". Ja az taki nie jestem, nawet w banku wysluchuje ich uwag ale potem robie na odwrótMarek.P pisze:To znaczy żeby nie dzielić się uwagami ,czy dzielić ?VacuumVoodoo pisze:Ile razy mam pisac ze to jest prototyp koncepcyjny?

Co do wrazen wzrokowych to kazdy ma swoj gust, jeden widzi kicz a drugi wielka sztuke. Kubki na lampy oddam do pewnego artysty zeby mi na kazdym namalowal scenke folklorystyczna, cos ala Nikifor. Co wy na to

Aleksander Niemand
-
- 500...624 posty
Każdy ma swój gust
jestem za, a nawet przeciw, jak mawiał klasyk

Ostatnio zmieniony pt, 20 maja 2011, 14:07 przez jarecki_1966, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta druga skrzynka z litych desek to bajka !!!!!!!!!!!!
ale Head to już festyn na wsi .
Jeżeli to co robisz ma być z litego drewna , to ja już nie mam więcej uwag tylko pokaż jak będzie gotowe bo chce żeby mi kopara odpadła .
ale Head to już festyn na wsi .
Jeżeli to co robisz ma być z litego drewna , to ja już nie mam więcej uwag tylko pokaż jak będzie gotowe bo chce żeby mi kopara odpadła .
-
- 625...1249 postów
Ale wtedy tylko na niebiesko-fioletowo. Jak z pierwszego, najlepszego okresu Nikifora.VacuumVoodoo pisze: ... cos ala Nikifor.![]()
![]()

pozdrawiam
Ta kolumna fajna całkiem, chociaż ten żółty mi troszkę nie pasuję, wolę bardziej stonowane kolory, strasznie podobają mi się budy a'la Trainwreck

Wygląda troszkę jak mebel i pasowałby do salonu

Wygląda troszkę jak mebel i pasowałby do salonu

pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- czapa tranzystor
- 500...624 posty
Kornik też nie próżnuje.

Do dobrze zakonserwowanego drewna raczej się nie dostanie
Witam . W czasach kiedy na scenie trzeba za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę to jest ok! Już widzę opadnięte koparki kolesi którzy wchodzą na scenę i robią za gwiazdy. A całkiem poważnie to ten akurat model mógłbym w budzie dla psa wstawić byle tylko tak gadał jak na yutubie rewelka!
- VacuumVoodoo
- 1875...2499 postów
- Kontakt:
Nic specjalnego, Telecaster, mikrofon SM58 przez USB interfejs prosto na dysk. Mix z podkladem w Audacity.
Glosniki TAYDEN ponoc reczna robota w GB, brzmia na moj gust razem z ta gieta tuba calkiem niezle. Charakterystyczny dla glosnikow gitarowych dolek w okolicy 1.2-2kHz jest przez tube skompensowany przez co cala paczka nadaje brzmieniu efekt bliskosci.
Nagranie ad hoc bez prob, na zasadzie "zobaczymy czym to ugryzc".
http://www.youtube.com/watch?v=VrMcZUsg5ek
Glosniki TAYDEN ponoc reczna robota w GB, brzmia na moj gust razem z ta gieta tuba calkiem niezle. Charakterystyczny dla glosnikow gitarowych dolek w okolicy 1.2-2kHz jest przez tube skompensowany przez co cala paczka nadaje brzmieniu efekt bliskosci.
Nagranie ad hoc bez prob, na zasadzie "zobaczymy czym to ugryzc".
http://www.youtube.com/watch?v=VrMcZUsg5ek
Aleksander Niemand