Tak twierdzi producent (ten pan używa tego samego avatarka na forum producenta i nosi nazwisko którym sygnowany jest sprzęt), określił wiek na koniec lat 60-tych
http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?p=122322
Jeśli jego wersja nie jest prawdziwa, to może być najwyżej starsze. Nowsze (w sensie modelu) na pewno nie, bo na stronie producenta dostępne są instrukcje nawet do najstarszych gratów, przeglądnąłem wszystkie i pasują tylko 4, z czego dwa to prawdopodobnie pierwsze w pełni tranzystorowe, bo szumnie o tym wspominają w instrukcji.
Chyba że osobnik identyfikujący sprzęt pomylił się co do daty produkcji, może było produkowane ciut dłużej.
Dodam, że NWE to prawdopodobnie tylko oznaczenie producenta, kilka tranzystorów również nosi taki napis.
Inna rzecz której nie mogę rozgryźć, to elektrolity oznaczone 31C1/50. Po rozmiarach i napięciu pracy wydedukowałem 1µ/50V, ale mogę się mylić a pierwszy raz takie na oczy widzę.
EDIT: Myślę że producent wiele się nie pomylił, patrząc po tranzystorach urządzenie spokojnie może być np. z 1968-69, niektóre nawet są dość zagadkowe, jak np. NWE 0110 (krzemowy, NPN) którego danych nie mogę znaleźć.