Florek na allegro?

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

fugasi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Re: Florek na allegro?

Post autor: fugasi »

Piotr pisze:
Waldemar D. pisze:Jest to po prostu wzmacniacz prądu stałego.
Z wyjściem transformatorowym? Interesujące...
Jak najbardziej. Z przebitym. W peerelu kioskarki przebijały prezerwatywy, w III RP Florek przebija transformatory. Ujednolicanie.
_
Awatar użytkownika
zjawisko
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: zjawisko »

Przeczytałem kawałek owych niby-dialogów i opadłem z sił...
LAMPA NIE MOŻE SŁYSZEĆ SŁASNEGO-WAZMACNIANEGO SYGNAŁU.
(Dźwięk wzmacniany nie może docierać zwłaszcza do powierzchni anody)
Z naszej praktyki wynika,że najskuteczniejsze są tłumiki nakładane na lampę zrobione z puszek po piwie i waty szklanej i dźwięk staje się swobodny)
Właśnie sobie wyobraziłem demoludową "śmieciówkę" schowaną w puszcze po zimnym Lechu i watę szklaną swobodnie wysypującą się z takowego tłumika...
...tłumaczenie temu panu jest b. trudne gdyż nie myje zębów i nie dba o żołądek i zawsze wie wszystko najlepiej.
Jezusie przenajsłodszy, umarłem. :mrgreen:
Wszyscy DURNI ,ale ONI nie.Jest odmiana warzywniaków,którzy mierzą żarzenia lamp bateryjnych przyrządem zasilalym baterią 9V TAK 9V i przepalają żarzenie tych lamp.
Jak? :shock:
Przechodniu, wyjmij z teczki mózg elektronowy
i nad losem (...) podumaj przez chwilę.
Wisława S.
Awatar użytkownika
Waldemar D.
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Waldemar D. »

fugasi pisze: Piotr napisał(a):

Waldemar D. napisał(a):Jest to po prostu wzmacniacz prądu stałego.

Z wyjściem transformatorowym? Interesujące...

Jak najbardziej. Z przebitym. W peerelu kioskarki przebijały prezerwatywy, w III RP Florek przebija transformatory. Ujednolicanie.
Odniosłem się tylko do samego nazewnictwa a nie do schematu, którego nie znam! Musicie zaraz obgryzać kostki?
Macck
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: Macck »

Ehh http://tubes.homeunix.com/forum/viewtopic.php?id=24 chciałem trochę skopiować i się podzielić ale mi przeszło jak zobaczyłem kilka postów pod sobą po kilka tyś wyrazów ....
Obrazek
Macck
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: Macck »

Ale fajnie ta dyskusja z samym sobą przebiega - macie tam cały życiorys tego gościa , i pasmo przenoszenia 1Hz - 8MHz :DDD
Obrazek
Alek

Post autor: Alek »

Szczerze powiedziawszy, dziwię się, że ktoś w ogóle w tym wątku prowadzi jakąkolwiek dyskusję. Wszystko, co było do powiedzenia w temacie, zostało po tysiąckroć powiedziane. Wątek należy zamknąć, a przed zamknięciem obciąć końcówkę. Rozejdźmy się wszyscy w zgodzie. Jest niedziela, zjedzmy pizzę, napijmy się piwa. Ja przynajmniej tak właśnie uczynię :idea: .
Zablokowany