W mojej książce "naprawa i strojenie odbiorników radiowych" K.Lewińskiego brak jest stron 57,58,131,132.
Mam prośbę o skany tych stron . Ponieważ nie znam roku wydania ( Biblioteka Radioamatora -Wydawnictwa Komunikacji i łączności ) podaję dla informacji ,że w połowie strony 55 jest tytuł podrozdziału 2.3. Włączanie odbiornika do sieci i badanie go woltamperomierzem.
Za pomoc z góry dziękuję.
Prośba o skany kilku stron książki.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- Matizz
- 625...1249 postów
- Kontakt:
Re: Prośba o skany kilku stron książki.
Witam!
Posiadasz pierwsze wydanie książki, ja niestey mam tylko drugie i jest w nim inny rozkład rozdziałów.
Przesyłam cały rozdział "Włączanie odbiornika do sieci i badanie go woltamperomierzem"
Napisz co jest opisane w pobliżu stron 131 i 132 a znajdę to w książce.
Pozdrawiam
Matizz
Posiadasz pierwsze wydanie książki, ja niestey mam tylko drugie i jest w nim inny rozkład rozdziałów.
Przesyłam cały rozdział "Włączanie odbiornika do sieci i badanie go woltamperomierzem"
Napisz co jest opisane w pobliżu stron 131 i 132 a znajdę to w książce.
Pozdrawiam
Matizz
- Załączniki
-
- włączanie odbiornikaa i dalsze badanie.pdf
- (4.69 MiB) Pobrany 183 razy
kontakt - PW, mail - jezussm@gmail.com
Dzięki Mateusz za już , a proszę jeszcze o podrozdiał 4.3. Okrążanie błędu,sprawdzenie przez podstawianie i porównywanie.
Rozdział 5 p.t. właściwości odbiorników i poszukiwanie uszkodzeń już w mojej książce jest.
Pozdrawiam Edward
Rozdział 5 p.t. właściwości odbiorników i poszukiwanie uszkodzeń już w mojej książce jest.
Pozdrawiam Edward
To ja się podłączę, skoro temat jest dość ogólny. W posiadanym tymczasowo egzemplarzu książki Zdzisława Klimczuka pt. "Most Holandia - Polska" (wspomnienia z dni pracy w Polskich Zakładach Philips - jednego z ważnych dla polskiej armii podziemnej ośrodków produkcji sprzętu radiowego) brakuje stron 65..80, a zamiast nich są zdublowane strony 241...256. Poszukuję zatem skanów stron od 65 do 80.