GDZIE SZUKAĆ LAMP
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
GDZIE SZUKAĆ LAMP
Tak sobie pomyślałem, że przydałby się taki temat, by skatalogować miejsca znajdywania lub wymiany staroci w każdym mieście. Dobrze, by Administrator przykleił ten topic. Ja zacznę:
POZNAŃ
Targi Stara Rzeźnia - ul. Garbary w każdą drugą sobotę miesiąca.
POZNAŃ
Targi Stara Rzeźnia - ul. Garbary w każdą drugą sobotę miesiąca.
-
- 125...249 postów
- Kontakt:
Warszawie tego jest mnostwo. Nie wspomne o Wolumenie bo tam od rana grasuje pan Florian i wszystko wartosciowe wybiera. Ostatnio widzialem jak mu przyniesiono caly worek lamp miniaturowych.
Spor lamp jest na bazarach a wlasciwie u przy bazarowych handlarz/troli smietnikowych. Lepiej im wspomniec, ze poszukujesz lampy to ci przyniosa ich worki. Ale trzeba odczekac az znajda.
Ja codziennie rano robie zakupy na bazarku przy halach Banacha to widze czesto sporo lamp. Mnie to nie interesuje bo na swoje potrzeby mam nowe choc musze przyznac, ze kupilbym jakas 6bn6. A wczoraj mieli ladnego piniera i cos jeszcze. Raz byla okazja piekne stereo amplituner amerykanski full lampa za 50zl. Niezly bajer i malukie chyba 2X10W.
Spor lamp jest na bazarach a wlasciwie u przy bazarowych handlarz/troli smietnikowych. Lepiej im wspomniec, ze poszukujesz lampy to ci przyniosa ich worki. Ale trzeba odczekac az znajda.
Ja codziennie rano robie zakupy na bazarku przy halach Banacha to widze czesto sporo lamp. Mnie to nie interesuje bo na swoje potrzeby mam nowe choc musze przyznac, ze kupilbym jakas 6bn6. A wczoraj mieli ladnego piniera i cos jeszcze. Raz byla okazja piekne stereo amplituner amerykanski full lampa za 50zl. Niezly bajer i malukie chyba 2X10W.
http://www.motionalfeedback.com
sluchaj duzo muzyki sluch tak szybko sie psuje
sluchaj duzo muzyki sluch tak szybko sie psuje
Kraków c.d.
a, jeszcze giełda w krakowie, sobota i niedziela, na balickiej, dwa - trzy stoiska z lampami, były GU-50 po 20 zeta z tą blachą ochronną 
Pozdrawiam!!

Pozdrawiam!!
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Łódź- giełda na ŁKSie w soboty, Bałucki Rynek, giełda samochodowa na Widzewie (ale nie byłem- może brener2 coś opowie?)
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
-
- 625...1249 postów
AMPEREK???!!
No nie żartuj, w amperku?
Pozdrawiam

Pozdrawiam

- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
...a tak to gówno się zdarza? (shit happens)Snickerss pisze:Giełda samochodowa na Widzewie w Łodzi jest jak pudełko czekoladkek- nigdy nie wiesz na co trafisz, czasem coś bywa ale jakieś super okazje to niezbyt często.
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!