Dobrze jest wtedy, gdy lampę odwrócisz do góry nożkami, przerwa/ znacznik/cycek między nóżkami na godzinie 6 i tedy liczysz od lewej zgodnie z zegarem. Dasz radę?zagore1 pisze: A jak jest DOBRZE?

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Dobrze jest wtedy, gdy lampę odwrócisz do góry nożkami, przerwa/ znacznik/cycek między nóżkami na godzinie 6 i tedy liczysz od lewej zgodnie z zegarem. Dasz radę?zagore1 pisze: A jak jest DOBRZE?
Wydawało mi się, że pytanie zadałem kierunkowe i niestety nie do ciebie. Więc proszę, wstrzymaj się z bulami. Ok?painlust pisze:Może nie dać. Google mu kart nie znalazło...
Czyli 4 i 5 w ECC83 to katody? Ciekawe... A ja głupi podłaczam tam żarzenie...TELEWIZOREK52 pisze:Zgore1 - DOBRZE OZNACZYŁEŚ. Nogi liczymy patrząc od spodu lampy zawsze zgodnie z ruchem wskazówek zegara.
OK!geguś pisze:Dobrze jest wtedy, gdy lampę odwrócisz do góry nożkami, przerwa/ znacznik/cycek między nóżkami na godzinie 6 i tedy liczysz od lewej zgodnie z zegarem. Dasz radę?zagore1 pisze: A jak jest DOBRZE?
Odpowiem ci słowami mojej dwuletniej Anielki (bo jak widzę jesteście na podobnym etapie rozwoju emocjonalnego )painlust pisze:Może nie dać. Google mu kart nie znalazło...