Fun With Tubes
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- darczar
- 500...624 posty
- Kontakt:
Fun With Tubes
"Простите пехоте, что так неразумна бывает она.
Всегда мы уходим, когда над Землею бушует весна.
И шагом неверным, по лестничке шаткой, спасения нет.
Лишь белые вербы, как белые сестры глядят тебе вслед."
Всегда мы уходим, когда над Землею бушует весна.
И шагом неверным, по лестничке шаткой, спасения нет.
Лишь белые вербы, как белые сестры глядят тебе вслед."
- Furman Zenobiusz
- 1250...1874 posty
- Kontakt:
Re: Fun With Tubes
Takie stronki mógłbym czytać godzinami, przypominają mi klimatem stare książki które czytałem gdy nie miałem innych
Szkoda jedynie, że strona wygląda na porzuconą (najświeższy element ma około 7 lat) i czytelność miejscami kiepska.

Szkoda jedynie, że strona wygląda na porzuconą (najświeższy element ma około 7 lat) i czytelność miejscami kiepska.
- TooL46_2
- 1875...2499 postów
Wlasnie czegos takiego szukalem
Dzieki!

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
- Furman Zenobiusz
- 1250...1874 posty
- Kontakt:
Swoją drogą, zajrzałem na ebay żeby zerknąć na ceny polecanych przez autora strony urządzeń, między innymi testera kondensatorów.
Ceny są dość mocno astronomiczne (możliwe, że nie były takie w czasie pisania tekstu), zwłaszcza za sprzęty w ładnym stanie - praktycznie poniżej kilkuset zł nic się nie kupi.
Okazuje się, że ogólnie wszystkie Heathkity chyba mają już wartość kolekcjonerską, a tymczasem u nas na allegro oscyloskop w praktycznie perfekcyjnym stanie wizualnym błąkał się ze 2 miesiące wystawiany za 90zł i nikt nie chciał
Ceny są dość mocno astronomiczne (możliwe, że nie były takie w czasie pisania tekstu), zwłaszcza za sprzęty w ładnym stanie - praktycznie poniżej kilkuset zł nic się nie kupi.
Okazuje się, że ogólnie wszystkie Heathkity chyba mają już wartość kolekcjonerską, a tymczasem u nas na allegro oscyloskop w praktycznie perfekcyjnym stanie wizualnym błąkał się ze 2 miesiące wystawiany za 90zł i nikt nie chciał