Proponuję wstrzymać się z wysyłką do czasu aż zrobię listę swoich, w celu uniknięcia niepotrzebnych kosztów. Z '82 mam na pewno kilka numerów, być może wszystkie.
5/91 mam, jeśli się uda - zeskanuję dziś, ale nic nie obiecuję - jutro mam dość intensywny dzień (praca na wyjeździe) i w związku z tym dziś muszę jeszcze ogarnąć parę rzeczy.
EDIT: dziś jednak nie skończę, bo jestem już ciut zmęczony a minąłem dopiero połowę. Te parę stron dam radę doskanować jutro wieczorem albo nawet rano przy śniadaniu.
EDIT2: zwijając się w kimono zapuszczę upload 5/91, o ile nic się nie wysypie rano powinien być na właściwym miejscu.
W kwestii rocznika '82: znalazłem spis zrobiony z 10 lat temu i w nim napisane, że niby są wszystkie numery. Jednak jeszcze się upewnię, bo mogą być braki wynikłe z przyczyn losowych lub wciśnięcia gdzieś między inne czasopisma lub książki. Obecnie z racji zagracenia chałupy (głównie przez sprzęt czekający na naprawę) ciągle wynoszę i przynoszę czasopisma ze strychu, ale po weekendzie znajdzie się dla nich regał
Mógłbym w przyszłym tygodniu podrzucić coś do zeskanowania, w tym tygodniu nie dość, że kupa roboty to nadal jestem kulawy - oparzenia 2 stopnia długo trzymają