Dzięki za odpowiedź.
Myślałem nad PP z 6P1P ale trafo wyjściowe ( jego cena i dostępność) skutecznie mnie od tego pomysłu odsuwa. Dlatego tyko SE na 6P1P ale i z tym się męczę bo mam problem z przeprojektowaniem Twojej płytki z 6P14P na 6P1P. Na wstępie projekt:
pewnie nie do końca poprawny.
Myślę też nad zakupem Twojej płytki ale sumienie mi podpowiada, że w ten sposób nie wiele się nauczę - tak w razie czego to znalazła by się jeszcze sztuka?
siedem pisze:Myślałem nad PP z 6P1P ale trafo wyjściowe ( jego cena i dostępność) skutecznie mnie od tego pomysłu odsuwa.
Przesadzasz. Mam i nowe i używane od ręki. Zapraszam na PW.
siedem pisze:Myślę też nad zakupem Twojej płytki ale sumienie mi podpowiada, że w ten sposób nie wiele się nauczę - tak w razie czego to znalazła by się jeszcze sztuka?
Na schemacie w końcówce błędów nie widzę. Nauczysz się dużo nawet montując wzmacniacz na gotowej płytce, jeśli tego wcześniej nie robiłeś. Płytka, nawet zmontowana, nie równa się wzmacniacz. Płytki jeszcze mam, ale jeśli się jeszcze trochę będziesz czaił, to mogę już nie mieć...
Pozdr, Marcin The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein marvelamps.com
siedem pisze:Dzięki za odpowiedź.
Myślałem nad PP z 6P1P ale trafo wyjściowe ( jego cena i dostępność) skutecznie mnie od tego pomysłu odsuwa. Dlatego tyko SE na 6P1P ale i z tym się męczę bo mam problem z przeprojektowaniem Twojej płytki z 6P14P na 6P1P. Na wstępie projekt:
pewnie nie do końca poprawny.
Myślę też nad zakupem Twojej płytki ale sumienie mi podpowiada, że w ten sposób nie wiele się nauczę - tak w razie czego to znalazła by się jeszcze sztuka?
TG2,5-1 z odczepem mam ale nie miałem pojęcia, że to będzie pasowało do PP. Kolega Marvel mnie uświadomił (za co dziękuję) aczkolwiek mam już komplet do SE i 2,5 posłuży właśnie do tego, a PP będę składał jak poeksperymentuję z SE (co by było wszystko po kolei).
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.