relacje z budowy WRAKA.

Wzmacniacze gitarowe, efekty i inne zagadnienia "okołogitarowe".

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

zibisound
50...74 posty
50...74 posty

Re: relacje z budowy WRAKA.

Post autor: zibisound »

Witam. W zasadzie nie powinienem odpisywać na bzdury, ale, ponieważ zarzucono mi, że zrobiłem "masakrę" itp, to informuję szanownych "krytyków, że moje wzmacniacze działają ok, nie brumią , nie szumią i system montazu jest optymalny, połaczenia krótkie. Jak widać widać z niektórych wypowiedzi, nie warto zabierać głosu i pomagać innym, bo zawsze znajdą się krytycy, którzy niewiele zrobili a uważają się za ekspertów.
milionlamp
75...99 postów
75...99 postów

Post autor: milionlamp »

Niech się Pan nie przejmuje wypowiedziami tego ostatniego użytkownika. To "ekspert" w wielu dziedzinach. Na forach gitarowych mają go dosyć od dawna.
Turgon
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: Turgon »

Bez urazy, ale to forum służy do wyrażania swoich opinii. I jeśli brakuje argumentacji co wnioskuje z charakteru poprzedzającej wypowiedzi, to z chęcią ją uzupełnię.
Widząc estetykę produktu pana zibisound w porównaniu z estetyką projektu Cobra użytkownika MaciekR, to mój zmysł estetyczny dostaje szału - z resztą patrząc na estetykę profesjonalnych konstrukcji widać różnicę - chyba wiadomo na czyją korzyść.
zibisound
50...74 posty
50...74 posty

Post autor: zibisound »

Witam. Proszę moderatora o upomnienie użytkowników , żeby nie obrażali innych, którzy chcą pomóc potrzebującym. to forum zeszło na psy, bo na elektrodzie
za takie teksty są natychmiast upomnienia. Ja byłem wielokrotnie chwalony i dostawałem punkty za pomoc kolegom, dlatego te" komentarze" na temat mojej osoby są żałosne i dowodzą braku kultury niektórych użytkowników. Moim zdaniem, na forach tematycznych, uczestnicy powinni pisać pod własnym imieniem i nazwiskiem. Skończyły by się wtedy chamskie wypowiedzi i obrazanie ludzi. Niestety, poziom wypowiedzi w internecie jest niski i to dowodzi tezy, że rodzice nie wpoili dzieciom podstawowych zasad życiowych. Nie będę wiecej uczestniczył w forum, gdzie, zamiast merytorycznych komentarzy, spotyka się wypowiedzi amatorów, którzy chcą "zabłysnąć" i nic nie wnoszą do forum.
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Thereminator »

Nie zauważyłem zadnych chamskich komentarzy na temat Twojej osoby, a jeżeli krytyczne komentarze co do montażu wzmacniacza ubodły Twoje ego, to tylko i wyłącznie Twój problem.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Awatar użytkownika
qdlaczian
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: qdlaczian »

zibisound pisze:Witam ponownie. Zdjęcie nie weszło i spróbuję ponownie.
P1020679.JPG
Podeślij mi proszę fotki w maksymalnie wielkiej rozdzielczości, chętnie pooglądam. qdlaczian@gmail.com
NOBODY expects the Spanish Inquisition!
https://www.flickr.com/photos/qdlaczian/
ODPOWIEDZ