Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Tą też wziąłem. Mam zamiar z tej trójki dobrać parę:)STUDI pisze:To już wiem dla kogo były przenzaczone te dwie 6S33S. Nie wiem tylko kogo widziałem kto zwracał uwagę czy zostały te dwie odłożone 6S33S .... Została się tylko jedna taka ( z tej samej partii). Niestety jako jedną tego typu musiałem odłożyć i zadowolić się innymi z tradycyjnym getterem.
Na pewno jeszcze będą, a po drugie mój kolega kupił dzisiaj cztery takie i powiedział, że w razie czego się dogadamy:P Ja jestem cierpliwy. Jak na razie mam się czym bawic. Mam jeszcze 8 sztuk, ale zwykłych.STUDI pisze:No to jeden kanał wzmacniacza a co z drugim? Chyba że robisz stopień mocy dla subwoofera
No bo nie posadzm Ciebie o końcówki SE.... A może się mylę. Wtedy to lepiej wiąść czwórkę wtdym masz drugi komplet na zapas.
Widać czy nie widać, mniejsza z tym. Chciałem po prostu mieć inną 6C33C. Wygląda rewelacyjnie.STUDI pisze:Przez tradycyjny getter na bańce i tak widać światło z katod.
Kto rano wstaje, ten się gówno wyśpi! (i mu lutownica w łapie lata) - podpis jednego z użytkowników Elektrody (kogoś z "tych ważnych" co mieli po parę tysięcy postów- ale czyj to nie pamiętam).OTLamp pisze:Hehhehehe, dlatego właśnie od 3 lat przychodzę o 8:00![]()
![]()
Kto wcześnie rano wstaje, temu.......