A co mu dolega? Ktorys z tych 17-u przekaznikow?
Kilka drobnych klasycznych "tak sie nie robi" bledow na PCB widac - sciezki schodzace sie pod ostrym katem.
W sumie porzadna robota, szczegolnie w porownaniu z Englem i niektorymi amerykanskimi wzmacniaczmi , tymi na F...
Aleksander Niemand
Sprzęt ma dwa kanały przełączane z panelu i footswitchem. Dodatkowo na kanale 1 na trzy tryby pracy, bardzo różne brzmieniowo, praktycznie są to trzy oddzielne kanały. Ale są przełączane tylko z panelu. Mod polega na tym, że wycina się jedno gniazdo głośnikowe (jest ich w sumie sześć, zamiast przełącznika impedancji) i wstawia się gniazdo stereo spięte z przełącznikiem trybów na panelu. Można wtedy tryby przełączać dodatkowym footswitchem i wzmacniacz z dwukanałowego robi się czterokanałowy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdr, Marcin The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein marvelamps.com
Burżuj może i nie ale "inwestować" lubi z drugiej strony jak kogoś stać na Les Paula by Gibson (główka gitary na zdjęciu) to taki head dla niego to kolejny drobny wydatek
Pozdrawiam
Ten Standard nie jest jego. On ma Gibsona LP Supreme, między innymi, oczywiście. Tak naprawdę, to te wzmacniacze należą do dwóch gitarzystów. Diezel i Egnater do jednego, a JCM800, Bogner i Ashdown do drugiego. Z tym, że się na jakiś czas zamienili (Bogner za Egnatera). Obaj mają też moje Atomy A jak popatrzysz na nazwę pliku ze zdjęciem, to chyba będzie jasne, że tu cena sprzętu nie gra roli. Ma być najwyższa półka i już
Pozdr, Marcin The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein marvelamps.com
Wicker pisze:a po co im taki sprzęt, jak imo nie potrafią grać ? : D
Kiedyś do Nikompu (sklep z częściami w Katowicach) przyszedł chłopaczek po dżeka, ale nie wiedział specjalnie jakiego typu, w końcu wydukał, ze jest "gitarzystą" i nie wie jakiego - w odpowiedzi dowiedział się, że gitarzystą to jest Eric Clapton, Buddy Guy i jeszcze kilku innych, a on tylko pinkoli ku zmartwieniu rodziny i sąsiadów, a dżek jaki mu potrzeby to mono 6,3mm.
... w sumie mu nagadałem i jest mi teraz głupio, bo może jednak umiał grać ....
- więc po co taki komentarz.
Wicker pisze:a po co im taki sprzęt, jak imo nie potrafią grać ? : D
Na szczęście ludzie o tym nie wiedzą i kupują płyty jak szaleni i na koncerty też przychodzą
A właściciel Diezla i Egnatera trochę grać jednak umie (od 0:55 do 2:44): http://www.youtube.com/watch?v=hGBwgenon6c