No coz, prawie jak Florek...
Jasne wszyscy widzieli i szkoda wlasnie ze tylko tyle jest w tym temacie w sumie do znalezienia chyba zeby sledzic forum audiostereo... nawet jestem zarejestrowany...
Trudno (mnie) traktować pana M. poważnie,jak go widzę (prawie,nie zawsze jestem) w każdą niedzielę grzebiącego w wypalonych UCH21 u (z całym szacunkiem) szmaciarzy.A jak kiedyś w mojej obecności pogadał z UrbanemTurbanem o trafkach wyjściowych swojej(?) konstrukcji to wyszedł z ceną ponad 2000zł za sztukę oczywiście,ale może żartował a tylko ja stary sztywniak jestem.
cirrostrato pisze:Trudno (mnie) traktować pana M. poważnie,jak go widzę (prawie,nie zawsze jestem) w każdą niedzielę grzebiącego w wypalonych UCH21 u (z całym szacunkiem) szmaciarzy.
Pana M. spotkałem, będąc w wakacje na Wolumenie. Grzebałem w pudełku z lampami, gdy podszedł i bez wstępu się przedstawił, dodając "Skoro pan tu grzebie to na pewno pan mnie zna". Zostałem przy okazji obdarowany wiedzą tajemną - EF80 z logo WF mają najczystsze brzmienie.
Jeżeli chcesz pogadać, zapraszam na GG pod numerem 7021498
Ja osobiście bardzo szanuję pana Markowa za pozytywne zakręcenie, wytrwałość w dążeniu do celu, ale niestety jego dzieła zawsze odbieram jako kwintesencję amatorszczyzny. Pozostawiam już na boku takie szczegóły jak np. mierzenie impedancji kolumny klienta omomierzem... Takich dżinksów jest niestety więcej
Na początku cała ta zabawa wyglądała dość sensownie, był to jeden z nielicznych konstruktorów, który zwrócił uwagę na niezłą jakość polskich części.
Natomiast im dalej tym, faktycznie, dziwaczniej. Zastanawiam się tylko, czy aby przypadkiem nie jest to podyktowane ogólną dziwacznością rynku audiofilskiego. W końcu ten człowiek utrzymuje się raczej z tego co robi, a jak wiadomo reklama dźwignią handlu. A takie mamy czasy, że w reklamie więcej voodoo, niż solidnej rzetelnej informacji.