Tak się złożyło, że właśnie odpaliłem Matchlessa AC30 na EF86 (ale fajnie warczy) a na Allegro pojawił się jednokanałowy Clubman. Popatrzyłem na schemat i się zakochałem od razu

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Co robiMarvel pisze:właśnie odpaliłem Matchlessa AC30 na EF86 (ale fajnie warczy)
Ma warczący przester, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, oczywiście na max rozkręcony. Nie chodzi bynajmniej o brumfugasi pisze:Co robiMarvel pisze:właśnie odpaliłem Matchlessa AC30 na EF86 (ale fajnie warczy)
Jest szansa na jakiś sample?Marvel pisze: Ma warczący przester, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, oczywiście na max rozkręcony.
Chwilowo nie dysponuję ww., mam natomiast 6Ż1P, jeszcze bardziej "minimalistyczna"traxman pisze:Pomyśl o minimalistycznym 6Ż4 + 6P9
Możliwość nagrywania mam 100km od domu, więc to tak nie od razu się dzieje. Ale szansa jest.fugasi pisze:Jest szansa na jakiś sample?
Pamiętaj, że to nie jest jakiś zwykły Marshall czy Fendersppp pisze:Na tym schemacie R1 w anodach ecc83 - 10kChyba błąd jakiś. Czy tak ma być?