Złożyłem amp w pająku - tylko zasilacze zostały na płytce. Efekt: zero wzbudzeń, zero brumu. Końcówka na dwóch EL84 - najlepsze jest to że każda lampa z innego źródła a ich różnice w emisji są niewielkie - obie na poziomie około 65%. Wzmacniacz powinien mieć jakieś 12W - muszę go jeszcze dokładnie pomierzyć Przy wykręconym pokrętle głośności nie da się wytrzymać i wszystkie szyby mi drżą w domu a głośnik tylko 95dB. Z pokoju to mnie prawie wywiało jak przywaliłem w struny Niedługo zamieszczę zdjęcia jak dorwę się do aparatu
A oto moje i mojego ojca "produkcje":P Kopia JCM-800 2204 i kolumna 4x12" slant na Celestion Vintage. Duuuuuuuużo pracy. Głowa uruchomiona i brzmienie masakryczne!!!!Zapraszam do obejrzenia zdjęć!
Załączniki
znów zabijają w nas wolność, znów zabierają nam wolność!!
Gały będą założone na końcu Jeszcze okleić tolexem, skończyć front panel, pozakładać narożniki, rączka, kratka i gałki i skończone A chassis czarno-żółte jak odwłok osy albo skrajnia
http://www.tube-town.net/ttstore/ Z tąd w zasadzie wszystko, oprócz sklejki,kółek do boxa,chassis,lamp z podstawkami,transformatorów i głośników.Cała reszta Tube-Town
Własnie nie.Okolo 2x taniej,Bo wyszlo okolo 3000zl za całość a paczka taka jak moja z glosnikami Celestion Vintage 30 kosztuje 2500zł A za dobrego marszałka jcm800 2204 mniej jak 3000zł nikt nie sprzeda