Alek pisze:Skoro to dział "reklama" to możecie obejrzeć filmik z realizacji neonówek
Gratuluję! Przypomniał mi się Adam Słodowy w programie Zrób to Sam: "bierzemy szpulkę, karton, 2 pinezki i... już mamy gotowy samochodzik/samolocik/lampkę/itp."
Moja Żona stwierdziła, "On to robi w domu?" - odpowiedziałem, że tak.
- więc chyba dłuższy czas będę miał spokój od kąśliwych uwag na temat moich zainteresowań.
Oprócz tego jest pod wrażeniem - bo dostała taką lampkę
Alku, lampki doszły całe i zdrowe. Dzięki za "nowy" schemat, lecz podłączyłem wg starego, bo już miałem naszykowany. Świeci ładnie, zdjęcia lampki jutro . Reszta na PW.
Raczej jak w piosence,DWA serca biją jednym rytmem...a jak się o k..ance publicznie wspomina to można od niej dostać po buzi a od niego zwyczajnie po ryju.
Raczej jak w piosence,DWA serca biją jednym rytmem...a jak się o k..ance publicznie wspomina to można od niej dostać po buzi a od niego zwyczajnie po ryju.
Spokojnie. Kochanka jest od dawania, nie od brania .
Jak zrobione? Kawałek rury, dwa talerzyki (góra dół), serce wycięte z takiej samej rury od palca przez najleprzego Mechanika (całość poskładana również przez niego). Wszystko tigiem połączone, oszlifowane. Jeszcze tylko na później (czasu już brakło) polerka cifem.
Ostatnio zmieniony sob, 14 lutego 2009, 21:43 przez geguś, łącznie zmieniany 1 raz.