Trafo TGp12-26-666 ,z jakiego to wzmacniacza?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Jak w temacie ,parametry znalazłem tu http://www.fonar.com.pl/audio/projekty/ ... /trans.htm i na triodzie taki temat http://www.trioda.com/php/forum/viewtop ... ight=tgp12 ,jeszcze chciałbym wiedzieć w jakim wzmacniaczu było stosowane.
Witam !!!
Hej ,,Blue" nie mów głupot bo TGp12/21 na przekładnie 30 a TGp12/26 ma 22,5 więc łatwo sobie obliczyć - wiem bo sprzedaję takie na ALLegro i sprawdziłem przed sprzedażą Pozdrawiam Mariusz
Hej ,,Blue" nie mów głupot bo TGp12/21 na przekładnie 30 a TGp12/26 ma 22,5 więc łatwo sobie obliczyć - wiem bo sprzedaję takie na ALLegro i sprawdziłem przed sprzedażą Pozdrawiam Mariusz
Sprawdziłem powtórnie przekładnie tych transformatorów i wychodzi z tego że to Ty wejdź pod stół i zaczekaj albo naucz się podstaw matematyki.To jest dość proste działania - tylko mnożenie!!!!
POWODZENIA!!!!

POWODZENIA!!!!

Bardzo Cię przepraszam BLUE masz rację to ja zrozumiałwm twojego posta że TGp12/21 i /26 to te same trafa tylko inne oznaczenia . Jeszcze raz bardzo ię przepraszam . A poza tym tej rzeki w mojej okolicy nie ma
- jestem z Zakopanego to tylko mam dunajec pod ręką.

- jestem z Zakopanego to tylko mam dunajec pod ręką.

Witaj MARIUSZ !
........ no daj spokoj . Ale milo miec do czynienia z Gosciem ktory zna piekne , polskie slowo. Mnie tez nie raz zdarzylo sie z rozpedu strzelic gafe.
Ale dobrze ze wspomniales o Zakopanem- teraz juz wiem kto robi takie ekstra wzmacniacze !! Z jakiego drewna jest ta obudowa z Allegro ??
Pozdrawiam,
Marek
........ no daj spokoj . Ale milo miec do czynienia z Gosciem ktory zna piekne , polskie slowo. Mnie tez nie raz zdarzylo sie z rozpedu strzelic gafe.
Ale dobrze ze wspomniales o Zakopanem- teraz juz wiem kto robi takie ekstra wzmacniacze !! Z jakiego drewna jest ta obudowa z Allegro ??
Pozdrawiam,
Marek
Obudowa tego na Allegro wzmaka jest z dębu i aluminium zaś elementy ozdobne z polerowanego i lakierowanego mosiądzu.