1-wsza konstrukcja lampowa 5W
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: 1-wsza konstrukcja lampowa 5W
a jak dla mnie ta solowa partia jest swietna, moze zagrana "troche" nierowno, ale jest bardzo energiczna, melodyczna i wpadajaca w ucho, ciezko cos takiego napisac. nie wierzysz? sprobuj..
znaczy się to było do mnie? Ja nie jestem gitarzystą i właściwie nic mnie nie obchodzi, czy partia jest napisana zajejebiście. Gówniano jest wykonana. Gorsze wykonania także słyszałem, ale nie jest to usprawiedliwienie.
- Trash
- 20...24 posty
- Kontakt:
Zawsze wolę konstruktywną krytykę niż pochwały dlatego prosiłbym o rozwinięcie pojęcia. Chciałbym aby brzmiała lepiej i pracuje nad tym cały czas lecz nie nagrywałem ostatnich wykonań więc ciężko mi jest porównać z tym co zamieściłem. Teraz grana jest równiej i pewniej jednak może jest coś nadal nie tak a nie potrafię tego wyłapać.
Polećcie mi proszę jakiś sprawdzony sklep internetowy z asortymentem elektronicznym, w którym się zaopatrzacie do swoich konstrukcji.
Pozdrawiam
Polećcie mi proszę jakiś sprawdzony sklep internetowy z asortymentem elektronicznym, w którym się zaopatrzacie do swoich konstrukcji.
Pozdrawiam
Są dwa momenty w których słyszę fałsze czy też arytmię, ale ja nie jestem muzykiem. Piszę to jako słuchacz.
-
- 75...99 postów
http://www.tme.eu/pl/Trash pisze:Polećcie mi proszę jakiś sprawdzony sklep internetowy z asortymentem elektronicznym, w którym się zaopatrzacie do swoich konstrukcji.
Tme jest chyba najbardziej godne polecenia

Ja mam bardzo dobre doświadczenia zTrash pisze:Polećcie mi proszę jakiś sprawdzony sklep internetowy z asortymentem elektronicznym, w którym się zaopatrzacie do swoich konstrukcji.
http://www.seguro.home.pl/sklep/
a jeśli chodzi o lampy i podstawki, to kt66.prv.pl
Pozdr, Marcin
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
marvelamps.com
- jethrotull
- 3125...6249 postów
To solówki się pisze? Zawsze myślałem że się po prostu gra.yellow_ pisze:a jak dla mnie ta solowa partia jest swietna, moze zagrana "troche" nierowno, ale jest bardzo energiczna, melodyczna i wpadajaca w ucho, ciezko cos takiego napisac. nie wierzysz? sprobuj..

Nie bądźmy tu gitarą pe-el zagrane jest jak jest, grunt że brzmienie wzmacniacza jest naprawdę solidne, tym bardziej się chwali, że większość konstruktorów poprzestaje na zdjęciach i nie zamieszcza jakichkolwiek próbek dźwięku.
Poczułem się wywołany do tablicy
Nie gram ja, tylko zawodowiec.

Nie gram ja, tylko zawodowiec.
- Załączniki
-
[Rozszerzenie mp3 zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
-
-
Pozdr, Marcin
marvelamps.com
marvelamps.com
- Trash
- 20...24 posty
- Kontakt:
Bardzo fajne brzmienie acz po samplu lead można sądzić, iż jest to konstrukcja vintage albo grana na typowym stratocasterze bo przester jest taki fuzzowaty. Ja gustuje w brzmieniach typu mesa acz ta fuzzowata konstrukcja kojarzy mi się z polskim (acz nie tylko) rockiem lat 80 a wiadomo te brzmienia są świetne. Zdradź co to za konstrukcja? Jakie bebechy?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Schemat to Soldano Atomic. Na forum znajdziesz go pod hasłem Atom
A nagrywane było na Stracie.

Pozdr, Marcin
marvelamps.com
marvelamps.com
Świetnie! Szczególnie crunch mi się bardzo podoba