Pozazdrościłem Piotrowi pięknych chassis i postanowiłem spróbować, jak to jest, jak się daje komuś zarobić

Jednak "Always look at the bright side of life" szaski są fajowe

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Powiedzmy, że się domyślamtraxman pisze:Super i już wiesz co pomożesz mi załatwić?
Jeżeli masz coś do narysowania w autocadzie to podeślij, konwersje bywają niepoczytalne.
30 zł, ale udało mi się wyciąć z odpadów blachy, więc za materiał nie płaciłem wcale (dostałem gratis). Następne projekty będą już z lepszej blachy, ale kupionej za rynkową cenę.yellow_ pisze:a ile kosztowalo cie ostatecznie wykonanie jednej sztuki?
Nie, bo mam spawane. A Ty masz spawane, czy tylko zgrzane?Urban Turban pisze:A masz zgrzane na rogach? Ja mam
30 zł za pocięcie, gięcie i spawanie? serio?Marvel pisze: 30 zł, ale udało mi się wyciąć z odpadów blachy, więc za materiał nie płaciłem wcale (dostałem gratis). Następne projekty będą już z lepszej blachy, ale kupionej za rynkową cenę.
Serio. To dużo czy mało?mkali pisze:30 zł za pocięcie, gięcie i spawanie? serio?
Tak, to miały być szaski z rozstawem otworów pod to PCB, które też sobie ściągnąłeśpainlust pisze:Prawdopodobnie jakiś 5W Atomic, ale chciałbym sie upewnić.