Coś słabo się za preszpanem rozglądasz:fugasi pisze: Z preszpanu nie zwinę, bo jak już wiemy preszpanu kupić nie sposób,
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=450935867
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Coś słabo się za preszpanem rozglądasz:fugasi pisze: Z preszpanu nie zwinę, bo jak już wiemy preszpanu kupić nie sposób,
Michal_Blady pisze:kaem pisze:Kiedyś były w sklepach z zabawkami i art. politechnicznymi takie enerdowskie zestawy PIKO - Modelbaukasten z dużą ilością metalowych płaskowniczków z rastrowanymi otworami, które można było sobie dowolnie wyginać.
Dostałem takie coś na gwiazdkę jak byłem małyBardzo pomocne są takie blaszki przy budowie prototypowych urządzeń, elementów konstrukcji itp...
i mała odmiana tego samegokaem pisze:W związku z powyższym postem przypomniała mi się znana prawie każdemu metoda przeciskania kabla przez np. otwór w meblu od trudno dostępnej strony. Do końca kabla, który to koniec ma wystawać z łatwo dostępnej strony otworu, wystarczy przywiązać odpowiednio długi odcinek sztywnego drutu i tym drutem trafić w otwór.
mozesz wrzucic fotke ?rufio pisze:Panowie zestawy blaszek do skręcania produkcji a jakże chińskiej pojawiły się myślę, że w nawet nie wygórowanej cenie 19.99 PLN w sklepach Kaufland.