Średnio co dwa tygodnie w okolicach soboty-niedzieli.
Wydaje mi się, że dość dużo osób z forum zamieszkuje w stolicy, więc pomyślałem o mini-spotkaniach Triodowych.
Kto jest za, proszę podnieść rękę i nacisnąć przycisk
Najbliższy przejazd planuję na niedzielę 21.09.
Nie wiem czy uda mi się wyrwać do Warszawy, ale może dasz się zaprosić na kawkę do podwarszawskiej wsi?
Oczywiście to zaproszenie dotyczy wszystkich chętnych na spotkanko triodowe
Mariuszu nie przesadzaj z tą wsią,niedaleko(Jabłonna) do niedawna była najbogatsza wieś europy(nawet zjednoczonej).A ja jak się pojawiam na wsi (a przynajmniej na ziemi uprawnej) to coś do posadzenia (własnego chowu)lubię zatargać.A z tobą Piotrze to chętnie ale muszę 21-go odwiedzić rodzinę.Ale temat otwarty a ja się przypomnę..
Piotr pisze:Średnio co dwa tygodnie w okolicach soboty-niedzieli.
Wydaje mi się, że dość dużo osób z forum zamieszkuje w stolicy, więc pomyślałem o mini-spotkaniach Triodowych.
Kto jest za, proszę podnieść rękę i nacisnąć przycisk
Najbliższy przejazd planuję na niedzielę 21.09.
Jestem za, ale w ten weekend zaczynam urlop, który zamierzam spędzić m.in. w Bratysławie i Budapeszcie. Ale później z chęcią zaproponuję wspólny wypad na Koło
W następną niedzielę 23.11 oprócz picia kawy gram koncert w Filharmonii Narodowej.
Oczywiście zapraszam wszystkich zainteresowanych. Godzina nietypowa, w samo południe.
Witaj Piotrze! Miałbym propozycję a nawet prośbę. Czy jeździsz przez Częstochowę? Mam dla Alka kineskop od Paździocha (czyt. starego Neptuna) i inne lampki a wysyłać nie będę bo rozwalą. Dałbyś radę zabrać? Ponadto mam TV dla Cirrostrato ale to już towar gabarytowy i ważący (ale to oczywiście nie darmo!). Ponadto chciałeś kiedyś jakiś tuner, mam Unitry tylko muszę przestroić
Pozdrowienia!