Kto chetny na kształtki EI
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Kto chetny na kształtki EI
Mam zamiar zamówić kształtki EI96 z Niemiec. Jednakże samemu nie opłaca mi się zamawiać. Czy byłby ktoś chętny?
Re: Kto chetny na kształtki EI
W jakiej cenie? Obejmy czy skręcane? Karakasy tez?
KaKa dał mi namiar na dwóch producentów: Grau-Stanzwerk i Waasner. Cena pewnie zależy od wielkości zamówienia-nie mają podanych cenników. Kontakt przez mail, jednakże nie ma sensu pisać czegokolwiek jeżeli w przybliżeniu nie będzie wiadoma skala zamówienia. Może mistrz KaKa podzieli się doświadczeniami z owymi firmami. Chodzi o same kształtki bez karkasów i obejm.
Zerknąłem z ciekawości na stronę Waasner-a. Minimalna ilość kształtek EI96 do zamówienia wynosi 40.000szt o grubości 0,5mm lub 60.000szt o grubości 0.35mm. Przyjmując średnią grubość rdzenia np.48mm powyższa ilość wystarcza na ponad 400 sztuk traf, że nie wspomnę o ciężarze takiej przesyłki (około 1 tony). Być może istnieje możliwość zamówienia mniejszej ilości ale poważna firma nie bawi się w drobnicę.
Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. [M.Twain]
Temat do wywalenia - widać z kształtkami to jakieś przekleństwo 

Ale se trzeba trzepać paręset traf dziennie. Tylko jak skoro one nie działają? 

http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
Ja pierdziele kiedy Ty odpuścisz? Zwrócić Ci uwagę to zachowujesz się jakbyś miał przerośnięte ego.