Postanowiłem nie poprawiać płytki w tym amatorskim edytorze, tylko w czymś profi Padło na DipTrace, tylko nie znalazłem dobrej biblioteki z lampami. Ale skoro ma być profi, to niech będzie na całego Narysowałem pierwszy element. Mam nadzieję, że podstawki ceramiczne do druku mają raster 6mm?
Załączniki
Pozdr, Marcin The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein marvelamps.com
Pewnie jest OK, ale to trochę co innego niż Atomic, który jest przetestowany i każdemu muzykowi, któremu go pokażę, się podoba. Poza tym wymyśliłem, żeby dać podstawki i potencjometry na płytce, a to PCB z linka ma wszystko na przewodach. Dla mnie nie różni się za bardzo od turretboarda. No i to jakiś 50W potwór PP z nie wiadomo jakimi trafami po 200€ każde
Pozdr, Marcin The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein marvelamps.com
Turgon, a może Ty, za przeproszeniem, głuchy jesteś? Albo faktycznie masz kijowe głośniki. Mi się trafił Eminence The Governor 102dB i na prawdę jest głośno.
Marvel pisze:Turgon, a może Ty, za przeproszeniem, głuchy jesteś? Albo faktycznie masz kijowe głośniki. Mi się trafił Eminence The Governor 102dB i na prawdę jest głośno.
Tez gram na Governor i zadowolony jestem przy 30W z EL34PP jest ogień.
Jutro montaż płyty tylniej i wiring głośników i będę mógł zagrać po raz pierwszy na jeszcze nie omaskowanej paczce 2xEminence Legend V12 (Do nich przekonało mnie używanie ich przez Kranka )