Jutro będę w trójmieście
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Jutro będę w trójmieście
Jutro (12.VII) jadę do Gdyni odebrać kupiona na Allegro lampę, więc jak ktoś ma ochotę spotkać się i pogadać przy piwie na Długim Targu, to proszę o kontakt na 605-605-052 

Re: Jutro będę w trójmieście
Musi być cenna (rzadka), skoro wymaga odbioru osobistego 

Pesymista to dobrze poinformowany optymista...
A pewnie że rzadka (OBE Siemensa) i do tego ją przypilnował, a ja tak liczyłem na tomkową sklerozę

- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Niedoczekanie twoje, części do Znicza ci nie wystarczą?OTLamp pisze:A pewnie że rzadka (OBE Siemensa) i do tego ją przypilnował, a ja tak liczyłem na tomkową sklerozę![]()

W Gdyni nie ma Długiego Targu jedynie Skwer Kościuszki
W Gdyni bym się chętnie spotkał ale jak mam jechać do Danzig to niestety muszę wycofać swoją kandydaturę 

Ale wtedy jeszcze o tym nie wiedziałemtszczesn pisze: Niedoczekanie twoje, części do Znicza ci nie wystarczą?

Pochwalę sie przy okazji, że niedawno też mi wpadło coś ciekawego, aczkolwiek późniejszego: UP6 Oxytrona (ale z cokołem bocznostykowym, jak w CL4, Mikołajczyk podaje inny

- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Z chęcią cię ich pozbawię. żadnej z nich jeszcze nie mam.OTLamp pisze:Nieskończenie, albowiem jest to elementy typu 'must have', więc zawsze bym cię przebiłtszczesn pisze: Ale wtedy jeszcze o tym nie wiedziałemUchyl chociaż rąbka tajemnicy, czy dużo mi brakowało
![]()
OTLamp pisze:Pochwalę sie przy okazji, że niedawno też mi wpadło coś ciekawego, aczkolwiek późniejszego: UP6 Oxytrona (ale z cokołem bocznostykowym, jak w CL4, Mikołajczyk podaje inny), RES192 i RE402b Telefunkena.
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Mogę wymienić Długi Targ na Skwer Kościuszki. Będę tam kilka godzin (pociąg powrotny mam o 18-tej), w Gdyni nie ma Starówki, na plażowanie w Sopocie za mało czasu, to myślałem się poszwendać po gdańskiej Starówce, ale jak pokażesz coś fajnego w Gdyni to też może byćBeier pisze:W Gdyni nie ma Długiego Targu jedynie Skwer KościuszkiW Gdyni bym się chętnie spotkał ale jak mam jechać do Danzig to niestety muszę wycofać swoją kandydaturę

-
- 375...499 postów
Szkoda ze tak pozno dałes ogłoszonko.... tez bym wpadł na piwo do gdyni... ( dzis juz od raza zrobiłem 200km pociagiem.. mam dosc...)
Ps. Jutro chrzciny mojego syna Natana...
Ps. Jutro chrzciny mojego syna Natana...
Kurcze wczoraj tak zabalowałem że aż mandat na 100 zł dostałem za picie w miejscu publicznym wybornego szampana Igristoje i dzisiaj zdycham więc nie ma szans na to żebym dowlókł się do Gdyni do 18 

-
- 625...1249 postów
to ile tego szampana wypiłeśBeier pisze:.. wczoraj tak zabalowałem ... picie w miejscu publicznym wybornego szampana Igristoje i dzisiaj zdycham ...(

pozdrawiam
Całego plus 4 piwa 

- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
No to miałeś imprezę. A ja nie obejrzałem Błyskawicy, bo nie mieli wydać reszty jak chciałem kupić bilet, a potem było zamknięte...Beier pisze:Całego plus 4 piwa
No ale pokaż na dużych zdjęciach co przywiozłeś (ze wszystkich możliwych stron)tszczesn pisze:
No to miałeś imprezę. A ja nie obejrzałem Błyskawicy, bo nie mieli wydać reszty jak chciałem kupić bilet, a potem było zamknięte...