Ciekawe przeróbki

Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

KaW
625...1249 postów
625...1249 postów

Ciekawe przeróbki

Post autor: KaW »

Znalazłem coś -o zastosowaniu subminiaturowych lamp:
http://pw2.netcom.com/~wa2ise/radios/tubedac.htm
i życze milego oglądania.Io powyższe wzięto z tego:

http://www.triodeel.com/tlinks.htm pozdr.

1-PRZY OKAZJI -zobaczyłem co się posyła w świat z **ttp://www.mif.pg....cos tam**tam sa błędy i nieścisłości ...

2-ja audiofila nie zobaczyłem -pisze co chciał osiągnąć -pochwalił się-pokazał rezultaty -ocenił blędy ...super facet.
Ostatnio zmieniony śr, 21 maja 2008, 12:50 przez KaW, łącznie zmieniany 3 razy.
traxman

Re: Ciekawe przeróbki

Post autor: traxman »

Co do pierwszego - to znowu magiczny sposób na zdemolowanie odtwarzacza CD. Audiofilska stęchlizna.
Awatar użytkownika
popiol17
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: popiol17 »

Kaw, ty mi się odp..... od mif.pga cośtam, bo w samej części galeria jest więcej wiedzy niż w twoich hieroglifach...
KaW
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: KaW »

W trosce o jakość info . powstała informacja moja .Nie można -zobaczywszy błędy -pozostawić losowi .
Lepiej zapytac -gdzie ...Po prostu zacząłem dokładnie czytać co tam jest napisane i uwazam ,że trzeba poprawić co nieco
ku chwale Ojczyzny.Tak to się ma rzecz cała . A język swój proszę uprzejmie przyhamować -jest tego śmieciowego języka pełno dookoła i nie jest to wcale taki sympatyczny język .
Nic nie stoi na przeszkodzie , aby podyskutować -polecenia,rozkazy daje się w wojsku -tam króluje bezmyślność /wykonujących/ a rządzi dowodżący.
W tej mifa coś zobaczyłem o prądach wirowych -a w zestawie ćwiczeń z fizyki/laborka/ znalazłem o pradach wirowych coś innego , coś co jest na tej politechnice gdańskiej...
-nie zgadzam się z treściami dotyczącymi transf. wyjściowych -materiał jest niekompletny ...pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Thereminator »

W trosce o jakość forum - jeżeli takie coś istnieje - zacznij wreszcie używać normalnej interpunkcji - te myślniki już działają mi na nerwy - jak sądzę należy oprócz sformułowania zarzutów pod adresem w/wym. strony - ciężko się to czyta - poprzeć jakimiś konkretnymi dowodami na jej nierzetelność - a tak to ja się nie zgadzam że ziemia jest kulista - na rycinie w - gdzieś - kiedyś tam - jakiejś - książce widziałem że ziemia leży na żółwiu -stojącym na dwóch - takich sympatycznych ssakach słoniach - o mitologii chyba jakiejś taka książka ta była :twisted:

Proponuję :arrow: Do kosza ...
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
whwp
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: whwp »

Panowie, dajcie mu spokój! Każde forum ma swojego trolla lepiej, żeby był znany i zapoznany niż jakiś obcy :) Przyzwyczaiłem się już do KaW i Wam to też zalecam.
Wojtek SQ2KRZ
Awatar użytkownika
KaKa
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Post autor: KaKa »

Thereminator -> nie na dwóch-tylko czterech- T.Prachett- "Świat dysku".
http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Thereminator »

Możliwe... Pisałem na szybko starając się jedynie zachować styl, więc nie liczyłem tych słoni. :wink:
whwp :arrow: Można go ignorować wiedząc o bredniach i alternatywnej fizyce postach, ale co będzie jak ktoś z nowych forumowiczów w wyniku jego porad wyląduje w szpitalu albo na mogiłkach?
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Post autor: tszczesn »

Thereminator pisze:Możliwe... Pisałem na szybko starając się jedynie zachować styl, więc nie liczyłem tych słoni. :wink:
whwp :arrow: Można go ignorować wiedząc o bredniach i alternatywnej fizyce postach, ale co będzie jak ktoś z nowych forumowiczów w wyniku jego porad wyląduje w szpitalu albo na mogiłkach?
Pod każdym postem jest taka ikonka z wykrzyknikiem - można w nią kliknąć i dać się wykazać moderatorowi.
ODPOWIEDZ