Czy to naprawdę aż taki unikat? Nawet kolega tszczesn dał super ofertę.
http://www.allegro.pl/item298376492_ele ... rra_b.html
Pozdrawiam!
Maciek.
Elektri Terra B
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 625...1249 postów
Elektri Terra B
Kim jestem, skąd przychodzę, dokąd idę...
Co sprawia, że mogę zapytać o "arche"?
-
- 625...1249 postów
Re: Elektri Terra B
Tajemniczy Elektrit osiągnął cenę 5900zł (!!!!!!!!!!!!) i nie była to cena minimalna. Potem był jeszcze chwilę z adnotacją, że jeśli nie osiągnie dobrej ceny to trafi na strych, aż nabierze wartości, a potem zniknął. Ciekawe, czy ktoś go kupił? Może Pan Sigitas?
A jeśli ja bym zapragnął mieć Elektrita, jakiś tańszy - popularny model, aby cieszył moje oko, bo szanuję starą technikę, ale nie jestem kolekcjonerem, to ile pieniędzy muszę mieć?
Pozdrawiam!
Maciek.
A jeśli ja bym zapragnął mieć Elektrita, jakiś tańszy - popularny model, aby cieszył moje oko, bo szanuję starą technikę, ale nie jestem kolekcjonerem, to ile pieniędzy muszę mieć?
Pozdrawiam!
Maciek.
Kim jestem, skąd przychodzę, dokąd idę...
- gachu13
- 1250...1874 posty
Zapewne 900-1200 zł, za które można wyrwać Allegro, Kordiala albo od biedy Titanica :/ Czasem można mieć fuksa i kupić dużo taniej, ale to raczej nie przez internet albo nie w Polsce. (dalej przeklinam to PZT na Aukro...)
W ogóle - nie zauważyliście że coś ostatnio coraz więcej radii osiąga horrendalne ceny? Jakiś chwilowy boom, czy co?
Pozdrawiam
W ogóle - nie zauważyliście że coś ostatnio coraz więcej radii osiąga horrendalne ceny? Jakiś chwilowy boom, czy co?
Pozdrawiam
SQ9KQZ
Witam.
Czy ktoś z kolegów posiada zdjęcia tego elektrita od tyłu i od spodu schassi?. Byłbym wdzięczny. I druga prośba czy ktoś ma zdjęcia Titanica Z z widokiem na mocowanie żarówki oświetlającej skale.
Pozdrawiam
Tadeusz
Czy ktoś z kolegów posiada zdjęcia tego elektrita od tyłu i od spodu schassi?. Byłbym wdzięczny. I druga prośba czy ktoś ma zdjęcia Titanica Z z widokiem na mocowanie żarówki oświetlającej skale.
Pozdrawiam
Tadeusz
Wiem, że nic nie wiem !