może jeszcze ma przynajmniej wnętrzności
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 2500...3124 posty
może jeszcze ma przynajmniej wnętrzności
sam sobie w życiu
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/
Re: może jeszcze ma przynajmniej wnętrzności
Ja pierd*le
.

http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
Hehe no cóż kretyni cały czas są na tym świecie...
Nie chce mi się zakładać konta na tym dziwnym portalu ... Ale jeśli ktoś ma to może go uświadomi jaką gotówkę wywalił do kosza...
Nie chce mi się zakładać konta na tym dziwnym portalu ... Ale jeśli ktoś ma to może go uświadomi jaką gotówkę wywalił do kosza...

Sprawca już dawno został uświadomiony, wątek podzielono. Dalsza część jest tutaj.rufio pisze:
Nic nie zostało, zachował tylko skrzynkę, reszta poszła na śmietnik (przynajmniej tak twierdził).
Przeczytałem, podejrzewam że gość trochę przeżywa "stratę".
Obiektywnie trzeba jednak zadać sobie pytanie - skąd młody człowiek interesujący się głownie komórkami, furami i komputerami ma mieć wiedzę na temat jakiegoś starego, zapomnianego w piwnicy, zabytkowego radia? W tv o tym nie mówią. Dzial allegro z zabytkową elektroniką tak ukryty, że tylko zainteresowani trafią. W szkole nie uczą. 99.9% społeczeństwa na pytanie co to zabytek powie: budynek, kamienica, pałac, ruiny zamku. To co kiedyś nazywało się kulturą techniczną odeszło w niepamięć za sprawą jednorazowych śmieci, produkowanych w Chinach. Wielkie koncerny produkują sprzęt po to aby trafił na śmietnik, zastąpiony przez nowy - niekoniecznie lepszy. Będzie już tylko gorzej.
Obiektywnie trzeba jednak zadać sobie pytanie - skąd młody człowiek interesujący się głownie komórkami, furami i komputerami ma mieć wiedzę na temat jakiegoś starego, zapomnianego w piwnicy, zabytkowego radia? W tv o tym nie mówią. Dzial allegro z zabytkową elektroniką tak ukryty, że tylko zainteresowani trafią. W szkole nie uczą. 99.9% społeczeństwa na pytanie co to zabytek powie: budynek, kamienica, pałac, ruiny zamku. To co kiedyś nazywało się kulturą techniczną odeszło w niepamięć za sprawą jednorazowych śmieci, produkowanych w Chinach. Wielkie koncerny produkują sprzęt po to aby trafił na śmietnik, zastąpiony przez nowy - niekoniecznie lepszy. Będzie już tylko gorzej.
- MarekSCO
- 2500...3124 posty
Mnie zaś koledzy przy lekturze tej smutnej historii "olśnienie" dopadło
Oto od jakiegoś czasu składam taki lampowy panadaptor (panadapter ?)...
Taki niby analizator widma...
I cały czas zastanawiałem sie w jaką "puszkę" upchać tego wynalazka
No ale, skoro ten koleś wsadził komputer w skrzynkę radyja...
To pomyślałem sobie, że, dla "równowagi w przyrodzie"
Wsadzę radyjo w obudowę po komputerze
Zawszeć to jakaś forma "zemsty" będzie

Oto od jakiegoś czasu składam taki lampowy panadaptor (panadapter ?)...
Taki niby analizator widma...
I cały czas zastanawiałem sie w jaką "puszkę" upchać tego wynalazka

No ale, skoro ten koleś wsadził komputer w skrzynkę radyja...
To pomyślałem sobie, że, dla "równowagi w przyrodzie"

Wsadzę radyjo w obudowę po komputerze

Zawszeć to jakaś forma "zemsty" będzie

Miło mi z Wami 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
kup takiego wypaśnego komputra z milionem niebieskich ledów i chłodzeniem proca ciekłym azotem. No full tuning. Potem wywal wszystko do śmieci a w obudowę wstaw jakiegoś Pioniera. To będzie zemsta!!!! Jeszcze pokaż to na jakimś forum dla komputerowych maniaków żeby się pochlastali 

- jethrotull
- 3125...6249 postów
No, i powiedz że nowiutki komputer znalazłeś na strychu, nie wiesz do czego służy i podejrzewasz że jest bezwartościowy 

- METALOWIEC
- 375...499 postów

Pozdrawiam, Jarek