macska pisze:
Na szczescie jestem juz na tyle stary, ze nie dam sie odwiesc od zrealizowania swoich szalonych pomyslow
Parafrazując, jestem tak młody, że nie dam odwieść sie od zrealizowania moich pomysłów.
Marku Chyba się nie zrozumieliśmy . Zastanawiałem się tylko kiedy znajdujesz na to wszystko czas. Też mam dużo chęci, pomysłów, planów etc. a czasem przychodzę ze szkoły tak skatowany, że idę od razu spać .
Chciałbym poinformować, że oferta jest aktualna i została poszerzona inne usługi ślusarskie takie jak frezowanie CNC, cięcie, gięcie blach. W ofercie rózne surowce do budowy naszych ukochanych "lampaków", a i ceny bardzo przystępne. Proszę pytać - prześlę przykładowe realizacje.
Mam dwie kształtki mosiężne jak na rys.1 (w załączniku). Potrzebuję je zmodyfikować do postaci jak na rys.2 (żółte pole). Czy można to wykonać przy pomocy frezarki? Aktualna grubość kształtki to 7mm, potrzebna 4mm.
Miałem zamiar zwrócić się z tym zapytaniem pocztą PW jednak nie widzę tam opcji "spinacza" a załącznik jest niezbędny.
Załączniki
Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. [M.Twain]