usługi tokarskie

Masz się czym pochwalić? Tutaj możesz zamieścić swoją reklamę, w tym czysto komercyjną. Jedyny warunek: trzymaj się tematu forum!!!

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
KaKa
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Post autor: KaKa »

macska pisze: Na szczescie jestem juz na tyle stary, ze nie dam sie odwiesc od zrealizowania swoich szalonych pomyslow :D
Parafrazując, jestem tak młody, że nie dam odwieść sie od zrealizowania moich pomysłów. :lol:
Marku :arrow: Chyba się nie zrozumieliśmy :oops: . Zastanawiałem się tylko kiedy znajdujesz na to wszystko czas. Też mam dużo chęci, pomysłów, planów etc. a czasem przychodzę ze szkoły tak skatowany, że idę od razu spać :evil: .
http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
Piotrek
125...249 postów
125...249 postów

Re: usługi tokarskie

Post autor: Piotrek »

Witam ponownie po przerwie,

Chciałbym poinformować, że oferta jest aktualna i została poszerzona inne usługi ślusarskie takie jak frezowanie CNC, cięcie, gięcie blach. W ofercie rózne surowce do budowy naszych ukochanych "lampaków", a i ceny bardzo przystępne. Proszę pytać - prześlę przykładowe realizacje.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam,
Piotr Kowalski
Pozdrawiam serdecznie,
Piotr Kowalski
Awatar użytkownika
mukoki
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: mukoki »

Mam dwie kształtki mosiężne jak na rys.1 (w załączniku). Potrzebuję je zmodyfikować do postaci jak na rys.2 (żółte pole). Czy można to wykonać przy pomocy frezarki? Aktualna grubość kształtki to 7mm, potrzebna 4mm.
Miałem zamiar zwrócić się z tym zapytaniem pocztą PW jednak nie widzę tam opcji "spinacza" a załącznik jest niezbędny.
Załączniki
K 200.jpg
Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. [M.Twain]
geguś

Post autor: geguś »

Nie widzę żadnego problemu.
Awatar użytkownika
mukoki
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: mukoki »

geguś pisze:Nie widzę żadnego problemu.
W takim razie chętnie zlecę do wykonania. Chętnego wykonawcę proszę o kontakt na PW.
Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. [M.Twain]
ODPOWIEDZ