Gdy nie ma przewodu ochronnego..
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: Gdy nie ma przewodu ochronnego..
Przepraszam Cię geguś ale nie czytałeś chyba uważnie. Owy patent z przedłużaczem powstał gdy Marvel zaproponował zerowanie bolca w gniazdku. Aktualnie zamontowałem kondensator i jest ok. Natomiast za 3 tygodnie będziemy mieli elektryka na salce i zamontuje po gniazdku na pomieszczenie i wyzeruje bolec 

I wszystkiemu winny Marvel.Tavil pisze: Owy patent z przedłużaczem powstał gdy Marvel zaproponował zerowanie bolca w gniazdku.

Wszystkiemu? O owym patencie już dawno zapomniałem;) Dziękuję wszystkim za wypowiedzi krytyczne i rozwiązania które rozwiązały problem - już mi nic nie brumi
Ja temat uważam za zamknięty

- Thereminator
- 6250...9374 posty

Ostatnio zmieniony czw, 8 kwietnia 2010, 13:23 przez Thereminator, łącznie zmieniany 1 raz.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
- TooL46_2
- 1875...2499 postów
Tylko sie nie denerwujcie, jak byscie czytali niektore komentarze ludzi 'wszystko-wiedzacych' pod artykulem.
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com