Jakies wiesci?

Pozdrawiam,
Tomek
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Dzialaniem przypomina mi to firmy australijskiekiepura47-51 pisze:Przeglądając dziś mój e-mail odczytałem wiadomość od Doberman,że zwracają mi pieniądze na konto z uwagi na brak ilości podręczników .Spodziewają się dostawy w końcu listopada lub na poczatku grudnia.
Cena wyglada b. podobnie... A skoro juz czekalismy chwile na przesylke z Doberman o ktorej nie wiadomo, czy w ogole bedzie, to moze czas zaczac szukac innego zrodlakiepura47-51 pisze:Sprawdzałem poprzez Lulu i za 9 książek wynosi $330,12 plus ponad $16.za ship.to jest ponad $346.Poprzez Doberman wynosi $339,81.
Doberman ma już oficjalnie info "out of stock". Lulu twierdzi z kolei o 15 dniach roboczych na wydrukowanie, to są trzy tygodnie, czyli pierwsza połowa stycznia, plus czas na przesyłkę, czyli lutyTooL46_2 pisze:Cena wyglada b. podobnie... A skoro juz czekalismy chwile na przesylke z Doberman o ktorej nie wiadomo, czy w ogole bedzie, to moze czas zaczac szukac innego zrodla
US: 5-15
Canada/Latin America: 7-11
UK: 1-2
Australia: 2-7
Worldwide: 5-12
Wydaje sie, ze glownie z UK, ale mysle, ze AU jest 'obslugiwana' z Indii. Gdzies znalazem te ksiazki w AU... tylko nie moge sie teraz doszukac. Choc Oni tez musza je zamawiac -- o, znalazlemMillions of registered users and two million site visitors each month as well as offices in Raleigh, London, Toronto and Bangalore, enable Lulu customers to reach the globe.