marek0765 pisze:...szukam schematów do radia Bush EBS63, ...
Do Busha już nie szukam. Skontaktowałem się z Michaelem Izyckim, który prowadzi stronę http://www.mike.izycky.dsl.pipex.com i dostałem od niego załączoną instrukcję serwisową. Thanks Mike!
Podziękowania wielkie za schemat, jak klikam na Schaltplan to wyskakuje mi okienko "You need to be a member of Radiotechnique to download manuals Register", być może byłeś zarejestrowany tam wcześniej. Ważne, że mogę dalej naprawiać (spalone rezystory, wartości nieczytelne + brak kilku elementów) dzięki za pomoc, pozdrawiam!
Dorzucam link z mojego tematu, tam umieściłem serwisówkę radioodbiornika Laura 2, może się przydać bo w sieci są schematy, ale serwisówki nie znalazłem, więc warto naprawić stratę.
Dorzucam także w załącznikach serwisówki radioodbiornika Kankan 2 i Sarabanda, oraz Kankan 3, dostałem je na e-mail od któregoś z kolegów z forum, a że serwisówka lepsza niż sam schemat to niech służy, bo sam nieraz naszukam się serwisówek, gdyż sam schemat nie wystarczy.
Przesyłam schemat radia DML 301, 302, 351 wraz z wykazem elementów elektrycznych.
Jeśli w złym dziale, to proszę o przeniesienie moderatora do działu ze schematami.
Pozdrawiam
Mariusz